Perşembe, Nisan 18, 2024

Ringbrothers 900 Beygirlik Karavanı Adeta Şaha Kaldırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD’de ilginç tasarımlar ve değişiklikler yapan Ringbrothers, 1972 yılında üretilen Winnebago Brave isimli karavanı adeta baştan yazdı. Araca tam 914 beygirlik güç üreten bir performans motoru takıldı.

Karavana Ringbrothers Yorumu

Ringbrothers uzun yıllardır ABD’de otomobil parçaları üreterek tanınıyor. Aynı zamanda arada sırada yaptığı araç modifikasyonları ile de yakından takip ediliyor. Şimdi ise Ringbrothers 1972 model Winnebago Brave adı verilen karavanda pek çok değişiklik yaptı. 

Wegner Motorports‘un 914 beygir güç üreten LS 408 motoru karavana takıldığı gibi, aynı zamanda 2005 model Ford F-550 pickup’ın şanzımanı yine araca entegre edildi. Şuanda karavan 0 km’den 100 km’ye 3.2 saniye gibi inanılması güç bir rakamda çıkıyor. Araç performansın yanı sıra ince işçilik ile de tasarımı değiştirilmiş durumda. İç tasarımda da dış hatlar gibi retro havası kaybedilmemiş.

winnebago-003
Winnebago Brave
modelinin içerisinde aynı zamanda özel tasarlanmış mutfak, pizza fırını, dolap ve küçük mini bar bulunuyor. Hele akşam olduğunda aracın neon ışıkları muhteşem görüntüsüne eşlik ediyor. Aşağıdaki videodan bu kısa performansı ve motorun gücünü görebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler