Salı, Nisan 30, 2024

Samsung Galaxy A53, Lansmandan Önce Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, 17 Mart’ta yeni nesil Galaxy A serisi akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyorken, Galaxy A53 5G resmi olmayan bir şekilde Sırbistan’da satışa çıktı ve şimdi ise akıllı telefon Kenya’daki perakendecilere ulaştı. Alıcılar, henüz tanıtılmayan orta segment akıllı telefonu şu an 400 Dolara satın alabiliyorlar.

Samsung Galaxy A53 5G, 6.52 inç boyutunda ekrana sahip ve şirketin Exynos 1200 yonga setinden gücünü alırken 4.500 mAh kapasiteye sahip bataryadan enerji alıyor. Arka tarafta bulunan kamera kümesinde 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 5MP çözünürlüğünde yardımcı kamera ve 64MP çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor.

Ön tarafta 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunan akıllı telefon OneUI 4.0 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor. 128GB Depolama Alanı ve 8GB RAM yapılandırmasına sahip.

Vietnamlı bir YouTube İçerik Üreticisi yayınladığı bir videoda Samsung Galaxy A53 5G’nin kutu açılışını gerçekleştirdi ve bu da demek oluyor ki Vietnam’daki satıcılarda lansman öncesinde akıllı telefonu satışa çıkardı. Videodaki model mavi renk seçeneğine sahip ve kutunun içerisinde USB Type-C kablosu ve SIM kart çıkartma pimi yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler