Pazar, Mayıs 19, 2024

3 Yaşındaki Çocuk iPad’ini 49 Yıllığına Kitledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika’da ilginç bir olay yaşandı. 3 yaşındaki bir çocuk iPad’e defalarca yanlış şifre girme sonucu 49 yıllığına kullanılamaz hale getirdi. iPad‘e yeni şifre girebilmek için 2067 yılına kadar beklemeleri gerekiyor. Osnos Twitter hesabı üzerinden gönderi paylaşarak takipçilerinden yardım istedi.

ABD’de yaşayan gazeteci Evan Osnos, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir iPad fotoğrafı paylaştı. Paylaştığı iPad üzerinde cihazın etkin olmadığı ve yeni deneme için 25.536.442 dakikalık bekleme süresi olduğunu rahatça görebiliyoruz. Osnos paylaştığı tweette “Bu bir fake’e benzeyebilir ama maalesef iPad’im, 3 yaşındaki çocuğun defalarca şifresini çözmeye çalışması sonucu bugün böyle görünüyor. Bir fikriniz var mı?” şeklinde takipçilerinden yardım istedi.

Osnos’un paylaştığı tweetin altına takipçileri çeşitli yöntemler yazdı fakat ne yazık ki çözüm olmadı. Tek çare cihazı geri yükleme moduna getirmek o da içerisindeki bütün bilgilerin silineceği anlamına geliyor. Hatta takipçilerinden birisi Osnos’a “Tableti oğluna 50. yaş gününde hediye et” şeklinde dalga geçti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler