Pazar, Mayıs 5, 2024

A101, Uygun Fiyata iPhone 14 Plus Satıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

A101 market zinciri, teknoloji odaklı ürünlerin satışına iyiden iyiye alıştı. Markanın telefonlar, tabletler hatta bilgisayarlar sattığını biliyoruz. Dönem dönem kampanyalı ürünler de geliyor. Bu hafta da o dönemlerden biri oldu. Bu Kez A101, uygun fiyatlı iPhone 14 Plus satacağını duyurdu.

Fiyatlara bakacak olursanız resmi sitede sunulan fiyatlardan daha aşağı olduğunu söyleyebiliriz. Ama arada uçurum var mı derseniz bence yok.

A101 iPhone 14 Plus Satışı Ne Zaman?

30 Mart için yayınlanan aktüel ekine baktığımız zaman iPhone 14 Plus akıllı telefonunun 256 GB depolama alanına sahip olan versiyonunun sunulduğunu görüyoruz.

Bu model Apple’ın resmi sitesinde 39.599 TL fiyatla satılıyor. Fakat A101 tarafından yayınlanan aktüel ekinde yer alan fiyatta ise telefonun 36.399 TL satış fiyatı ile karşımıza çıktığını görüyoruz. Arada bir nebze olsun dikkat çekecek bir fark var.

iPhone 14 Plus

Tabii ki şunu da unutmamak lazım ki çeşitli e-ticaret sitelerinde telefonun bir nebze olsun daha uygun fiyata bulunabildiğini de görüyoruz. Stok sayısının belli olmadığını satışların 30 Mart’tan itibaren başladığını da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler