Cuma, Nisan 26, 2024

Acun Yeni Spor Kanalı TV 8,5’u Yayına Almaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Acun Ilıcalı kendine ait televizyon kanalı olan TV 8‘e yeni bir kanal daha getiriyor. İlk olarak Türkiye – Ukrayna maçı esnasında spiker tarafından söylenen TV 8,5 kanalı için detaylar belli oldu. Sadece spor kanalı olarak yayın yapacak olan TV 8,5 hakkında detaylar ve frekans bilgileri de açıklandı.

TV 8,5 Yayın Hayatına Girmeye Hazırlanıyor

Acun Ilıcalı‘nın televizyon hayatının nasıl geliştiğini ve şuan nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. Şuanda O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Survivor ve pek çok program ile izleyicilerin karşısına TV 8 ile çıkan Ilıcalı, şimdi de spor kanalı kurarak yayın hayatına geçmeye hazırlanıyor.

NTV Spor’un Rakibi Olacak

Türkiye’de şuanda en çok izlenen spor kanalı olan NTV Spor‘un en yakın rakibi olmaya hazırlanan TV 8,5 sadece 7/24 spor yayını yapacak. Ancak kanalın neden TV 8,5 olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı. Ayrıca kanalda NBA maçlarından tutun da Amerikan Futbolu’na kadar pek çok farklı yayın da yapılacak. Yeni TV 8,5 spor kanalını Türksat uydusu üzerinden izleyebileceğimiz gibi, frekans bilgileri şu şekildedir;

❱ Frekans: 12346 Yatay

❱ Symbol Oranı: 9600

❱ Kapsama: Doğu

❱ Uydu: Türksat 4A

❱ Fec: 3/4

tv-85-frekans-bilgileri-001
Dünya Kupası Eleme Maçları TV 8,5’da Olacak

Acun Ilıcalı yaptığı anlaşma ile birlikte TV 8,5‘da Dünya Kupası Eleme Maçları’nı canlı yayın olarak aktaracak. İlk maç ise bugün saat 21:45‘te TV 8,5 üzerinden verilmeye başlanacak. Diğer maçların tarih ve saatleri ise aşağıdaki gibidir;

❱ Bugün saat 21:45’te Bosna Hersek – Belçika

❱ 8 Ekim Cumartesi saat 19:00’da İngiltere – Malta

❱ 8 Ekim Cumartesi saat 21:45’te Almanya – Çek Cumhuriyeti

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler