Cuma, Nisan 19, 2024

Adobe, Creative Cloud Uygulamasının Arayüzünü Değiştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Adobe aplikasyonlarını indirmek ve güncellemek için açtığımız sekme olan Adobe’nin Creative Cloud masaüstü aplikasyonu, varlık kitaplığına dönüştürüldü. Yeni masaüstü deneyimi, tüm uygulamalar için tek bir merkezde öğretici kılavuzlar içeriyor.

Temelde mevcut Creative Cloud web sitesi gibi görünüyor ama şimdi bu görünüm bir masaüstü aplikasyonu şeklinde. Uygulama hemen hemen aynı fonksiyonlara sahip ancak tam ekran deneyimini sizlere yansıtıyor.

ADOBE CC SERVICES Creative Cloud Desktop Release 5

Adobe, Creative Cloud’un tüm servisleri için tek adres olmasını istiyor, böylece kullanıcılar uygulamaları güncellemeleri gerektiğinde yahut fırça, yazı tipi, stok video gibi materyaller almak istediğinde bu uygulama üzerinden yapabilecekler.

Kitaplığa her yerden yerişin

 

 

Creative Cloud Kitaplıkları, kullanıcıların her yerden varlıklara erişmesine izin veriyor yani iPhone, iPad veya bir başka bilgisayardan kütüphanenize ve çalışmalarınıza erişebilirsiniz ve bu kütüphanelerinizi dilerseniz ortak çalışma yürüttüğünüz takım arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Creative Cloud uygulamasının daha önce tam ekran masaüstü deneyimi olmaması biraz şaşırtıcı. Adobe, iPad’de yaklaşmakta olan Photoshop ve AR uygulaması Project Aero’yu geliştirirken, gittikçe artan sayıda Adobe uygulaması için birleştirilmiş bir yaratıcı merkez oluşturması mantıklı geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler