Perşembe, Nisan 25, 2024

Adobe Photoshop Elements 2019 Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok tercih edilen grafik yazılımı Photoshop, yepyeni sürümü Photoshop Elements 2019 adı ile yayınlandı. Windows 10 için Microsoft Store üzerinden sunulan yeni uygulama, bir dizi güncelleştirme ile geliyor.

Uzun zamandır yeni sürümü beklenen Adobe Photoshop Elements, nihayet 2019 versiyonu ile sunulmaya başlandı. Windows 10 için gelişmiş bir fotoğraf düzenleme uygulaması olacak olan yeni Photoshop, Microsoft Store üzerinden tam sürüm olarak satın alınabilecek.

Adobe, birkaç yıldır Photoshop Elements uygulamasını Microsoft Store üzerinde yayınlıyordu. Yeni sürümünü de duyurulduktan bir ay sonra yayına koyan firma, uygulamayı bir tık indirimli olarak 80 dolar / 282.50 lira üzerinden satacak. Adobe sitesi üzerinde satılan uygulama ile tamamen aynı olan ürün, lisans konusunda da tam uyumluluk sunuyor.

adobe photoshop elements 2019 2

Yayınladığı resmi blog yazısında yeni Photoshop Elements 2019’un detaylarını paylaşan Adobe, şu detaylar ile uygulamayı öne çıkarıyor.

  • Yenilenmiş Elements ana ekranı
  • Adobe Sensei AI tarafından desteklenen, yeni otomatik oluşturulmuş foto slayt gösterileri
  • Yeniden tasarlanan fotoğraf kolajları
  • Meme türünde de destek sunan rehberli düzenlemeler
  • Daha yüksek performans ve HEIF desteği
  • Yeniden tasarlanmış hızlı düzenleme modu

Her ne kadar yeni Photoshop Elements 2019 mağazada yayınlansa da, merakla beklenen Adobe Premiere Elements 2019 için bir hareketlilik yok. Uygulamanın neden mağazada olmadığı ise merak konusu.

Öte yandan yeni Photoshop Elements 2019, ARM64 tabanlı cihazlar için yeniden derlenecek. Dolayısı ile Samsung Galaxy Book2 gibi ARM64 tabanlı Windows 10 çalıştıran cihazınız varsa, uygulamayı yüklemek için bir süre daha bekleyeceksiniz. Son olarak yeni uygulamanın dosya boyutunun 5.5GB olduğunu belirtelim. Uygulamayı bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler