Perşembe, Nisan 25, 2024

Age of Empires Definitive Edition Çapraz Platform Desteği Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsane oyunlardan biri olan Age of Empires için güncellenmiş versiyon olarak karşımıza çıkan Age of Empires Definitive Edition hem yenilenmiş grafik yapısı hem de oyun dinamikleri içerisinde sunduğu yeniliklerle dikkat çekmeyi başarmış yapımlar arasında geliyor. Efsanenin yeniden gündeme gelmesini sağlayan versiyon, doğrudan Microsoft Store üzerinden yayınlanmış ve belki de en çok eleştiri alan yönü de bu olmuştu.

Microsoft tarafından yapılan son açıklama ise bu yönde sevindirici gelişmeler yaşandığını gösteriyor. Bu kullanıcının sosyal medya üzerinden sorduğu soruya cevap olarak yapılan paylaşımla beraber Age of Empires Definitive Edition oyunu için çapraz platform desteği duyurulmuş oldu. 

Age of Empires Definitive Edition Steam Kullanıcılarıyla Oynanabilecek 

Yapılan açıklamaya bakacak olursak, oyunu sadece Microsoft Store üzerinden oynama dönemi değişecek. Sunulacak olan çapraz platform desteği sayesinde Steam kullanıcılarıyla da online oynanabilecek olan yapım, sonunda çapraz platform desteğine kavuşmuş olacak. Yapılan bu açıklamanın hemen ardından bir bilgi daha paylaşıldı.

Age of Empires Definitive Edition

Definitive Edition şu an için sadece Microsoft Store üzerinden satışa çıkmış durumda. Fakat paylaşılan bilgilere bakacak olursak, kısa süre sonra Steam satışları da başlayacak. Oyunu sadece bir platformdan almak yeterli olacak. Çapraz platform desteği sayesinde hem Steam hem de Microsoft Store kullanıcıları online oyunda karşı karşıya gelebilecek.  

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler