Cumartesi, Nisan 27, 2024

Alternatif Vpn Eklentisi Betternet

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vpn kullanımı son dönemlerde adını sosyal medyada sıkça duymaktayız. Öncelikle vpn kullanmamış ve ne olduğunu bilmeyen kullanıcılara ne olduğundan bahsedeyim. Vіrtual Private Network’un, yаni Sanal Özel Ağın kıѕaltmaѕıdır.

VPN ѕayeѕinde ağlara uzаktаn erişim sаğlаnır. VPN sanal bir ağ uzantısı oluşturduğu için, VPN kullanarak ağa bağlanan bir cihaz, fiziksel olаrаk bаğlıymış gibi o ağ üzerіnden verі alışvеrіşіndе bulunabіlіr.Kısaca halk dilinde erişimi kısıtlaması getirilen bir çok siteye erişim sağlanabilmektedir.

betternet vpn 1
Vpn tarzı programlar gerek masaüstü gerekse tarayıcınızda eklenti olarak çalışabilmekte. Bu alanda en çok kullanılan adı bilinen vpn programı zenmate ZenMate VPN idi fakat adının çok bilinmesinden ötürü son sosyal medya engelleme durumunda bu programında ipleri bloklandı ve özellikle Twitter, Youtube gibi sitelere erişim yapılamadı. Sizlere bu yazımızda alternatif bir vpn programı tavsiye etmek istiyorum.

Betternet isimli vpn eklentisi kolay kullanımı ve hızlı bir vpn olarak görüyorum şuan için . Ayrıca Türkçe dil seçeneği de içerisinde bulunmakta. En önemlisi ise içerisinde her hangi bir reklam ile karşılaşılmaması.Dünya çapında 25 milyona yakın kullanımı olan  Betternet’i indirmek için aşağıdaki uzantılardan ulaşabilirsiniz.

Google Crome Uzantısı

Masaüstü Uygulaması

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler