Perşembe, Mart 28, 2024

Amazon ‘Makine Öğrenim Üniversitesi’ Tüm geliştiricilere Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon‘un geliştiriciler Amazon Web Services (AWS) hizmetinde kullandığı Makine Öğrenimi programını tüm geliştiriciler için ücretsiz olarak kullanıma sundu. Ayrıca eğitimini tamamlayanlara da  “AWS Sertifikalı Makine Öğrenimi – Uzmanlık” sertifikasını verecek. Amazon Yapay Zeka Genel Müdürü Matt Wood işverenlerin daha verimli bir şekilde işe alınmasına yardımcı olmak için müşterilerin şu anda yarı fiyatına satın alabileceklerini belirtti.

4 Temel Eğitim Veriliyor

Geliştiriciler, veri bilimcileri, veri platformu mühendisleri ve iş profesyonelleri: dört temel grup için 45 saatten fazla kurs, video ve laboratuvar ile 30’un üzerinde self servis, kendinden tempolu dijital kurslar bulunmaktadır. Her ders temel bilgilerle başlar ve gerçek dünyadaki örnekler ve laboratuvarlar aracılığıyla geliştirir, bu da geliştiricilerin Amazon’da çözmemiz gereken bazı eğlenceli problemlerle makine öğrenimini keşfetmelerine olanak tanır.

Bunlar arasında, IMDb (Amazon iştiraki) verilerinden yararlanarak hediye paketi uygunluğunu tahmin etme, teslimat rotalarını optimize etme veya eğlence ödül adaylarını öngörme sayılabilir.

Dijital kurslara katılmak için aws.training/machinelearning adresinden ücretsiz olarak kayıt olup online eğitim sınıflarına girebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler