Cumartesi, Nisan 20, 2024

Amazon Reçeteli İlaç Satışına Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon bugün ABD’de müşterilerin reçeteli ilaçlarını satın alabilecekleri iki yeni eczane teklifini duyurdu. İlk olarak, Amazon Eczanesi, müşterilerin Amazon Uygulaması aracılığıyla masaüstü veya mobil cihazlarında bir eczane işleminin tamamını tamamlamasına olanak tanır. Ödeme yapmadan önce sigorta bilgilerini ekleyebilir, reçeteleri yönetebilir ve ödeme seçeneklerini belirleyebilirsiniz. Beklendiği gibi Amazon Prime üyeleri, siparişlerde sınırsız, ücretsiz iki günde teslimat alır.

Ayrıca Prime üyeleri, sigorta olmadan ödeme yaptıklarında ilaçlardan ve ayrıca ülke çapındaki 50.000’den fazla katılımcı eczaneden ilaçlardan indirim elde edebilirler.

Amazon Prime reçete tasarrufu avantajı, sigortasız ödeme yaparken üyelere jenerik ilaçlarda% 80 ve markalı ilaçlarda% 40 indirim sağlar.

b436e6d566ea2294284d55fbbd687b20.w3000.h1500. CR0030001500 SX1500
Amazon Reçeteli İlaç Satışına Başladı 2

Amazon’un ilaç satış sistemi hakkında detaylı bilgiler

  • İlaçları Araştırabilir ve Güvenle Sipariş Edebilirsiniz: Müşterilerin Amazon’dan aşina olduğu aynı göz atma deneyimi, hangi ilaçların (markalı ve jenerik versiyonlar ve farklı formlar veya dozajlar dahil) Amazon Eczane aracılığıyla bulunabileceğini keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Kontrol etmeden önce müşteriler, sigorta ortak ödemelerini, sigortasız fiyatları veya mevcut tasarrufları, en düşük fiyat seçeneğini seçmek için yeni Prime reçete tasarruf avantajıyla karşılaştırabilirler.
  • Sorunsuz İşlemler: Müşteriler, sigorta bilgilerini ekleyebilir ve reçeteyi yazandan yeni veya mevcut reçeteleri yerine getirilmesi için doğrudan Amazon Eczaneye göndermesini isteyebilir. Satın alma, Amazon Uygulamasında veya web sitesinde isteği onaylamak kadar basittir.
  • Tamamen Dijital, Kişiselleştirilmiş Kaliteli Bakım Erişimi: Müşteriler, herhangi bir zamanda müşteri hizmetlerine telefonla erişimle birlikte çevrimiçi self servis yardım seçeneklerine sahiptir. Dost canlısı ve bilgili eczacılar, ilaçlar hakkındaki soruları yanıtlamak için 7/24 hizmetteler.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler