Cumartesi, Nisan 20, 2024

Amazon Yeni Telefon Tasarlıyor Olabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon, telefon pazarına tekrar girmeye çalışıyor olabilir. Bundan daha önce de bir telefon modeli çıkarmıştı. Ancak kullanıcılar genellikle beğenmediklerinden dolayı geri göndermişlerdi.

Jen Salke tarafından ofisde bir tane prototip olduğu hakkında bilgi geldi. Ayrıca şirketin büyüyen stüdyo çalışmalarını yöneten Salke, “son teslim tarihi için bir aciliyet hissetmediğini” ve şirketin “üzerinde çalıştığı arayüzü gösteren prototip bir telefonu olduğunu” söyledi. Yani bu bilgilere göre  Amazon yakında yeni bir telefon duyurmaya hazırlanıyor.

Gördüğü şeylerden bazılarını eleştirdiğini söyledi ve “aslında benim ofisimde bulunan bir prototip telefon ürettiler ve gönderdiler” dediler ve telefonun üretim aşamasında bir zaman çizelgesi olmaması ve gösterge olmamasını eleştirdi.

Amazon’un İlk Denemesi

Amazon, on yıldan fazla bir süredir donanım işinde çalışıyor: Kindle okuyucuları için bir dayanak noktası ve Fire tablet 2011 yılında piyasaya sunulduğu tarihten bu yana başarıyı yakaladı. 2014 yılında şirket, kısa bir süre Fire Phone ile telefon işine girdi, sadece bir yıl sonra daha fazla zarar etmemek için kaldırıldı.

images 36

Amazon‘un yeni telefon çıkarması hakkında ki yorumumuz; Sony, LG ve HTC gibi firmaların bile piyasada kalmak için oldukça uğraştığı bir zamanda riskli bir hamle yaptığını düşünebiliriz. Ancak ilerde ne olacağını zaman gösterecek.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler