Cuma, Nisan 19, 2024

AMD Ryzen 5 1400 Oyun Performansı Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre içerisinde YouTube üzerinden yayınlanan AMD Ryzen 5 1400 işlemcili sistemin oyun performansı yayınlandı. Üç işlemci üzerinden karşılaştırmalar yapıldığı gibi, dört çekirdeği ve sekiz iş parçacığı bulunan Ryzen 5, dört çekirdekli Intel i5 7400 ve Pentium G4560 ile karşı karşıya geliyor.

Ryzen 5 1400 Performansı

Birazdan aşağıda izleyeceğiniz video ile Ryzen 1400‘ün performansını ve FPS testini göreceksiniz. Videoyu yayınlayan arkadaşımız sistemde Ryzen 1400‘ü 3.8 GHz hızına Overclock yaptıktan sonra 2666 MHz RAM ile birleştirmiş. Diğer sistemlerde ise bellek kiti olarak HyperX Fury 2133 MHz bulunuyor.

Videoyu ilk açtığımızda ise çeşitli oyunlarda FPS testleri bizleri karşıladı. Arkadaşımız ilk olarak işlemcisini, sistemi ve BIOS ayarlarını gösteriyor. Sonrasında ise arkanıza yaslanın ve oyun testlerinin keyfini çıkartın diyerek video ile bizleri baş başa bırakıyor.

Bu arada videoda AMD Ryzen Master üzerinde Ryzen 5 1400 işlemcimizin sıcaklık değerlerini ve 1.35 voltaj değerinde çalıştığını görebiliyoruz. Beklediğimiz rakamlar diyebilirim ancak bir de işlemciyi yük altında bırakarak maksimum sıcaklık değerlerini görmemiz lazım.

Teknik detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Daha ryzen 5 çıkmadan sipekülatif bir video paylaşıyorsunuz. Hangi ekran kartının kullanıldığı bile görünmüyor videoda. Fanboy musunuz yoksa Intel’den ödememi alıyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler