Cuma, Mart 29, 2024

Ülker’in 1 Nisan Reklamına Sosyal Medya’da Tepkiler Yağdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya şaka günü adına tanınan Gıda sektöründe faaliyet gösteren Ülker sosyal medyada kullanıcıları tarafından büyük bir tepki ile kaşılanan bir reklam filmi ile trend olmuş durumda. İddialara göre reklam filminde ses ve verilmek istenen mesajın subliminal mesajlar içerdiğini ve ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden terör örgütünün propagandasının yapıldığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili olarak reklam da bazı görseller ve seslendirmeler olarak gösterilmekte. Özellikle Twitter’da trend başlıklar arasına giren Ülker konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından ilgili videoyu kaldırmış durumda.

Reklamda geçen resimler ;

ülker 1 nisan

Ayrıca konu ile ilgili olarak Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş adına Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunarak konu ile ilgili olarak açıklama yaptı.

murat ülker

İlgili Reklam Filmi ;

Murat Ülker’in açıklamasından sonra Resmi Ülker aynı Retweet ederek paylaşmış durumda. Şimdi ise kafalardaki soru bu reklamın içerisinde geçen “1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor” , 1 Nisan geliyor, hesaplaşma zamanı yaklaşıyor“ mesajları üzerinden  kimler tarafından olduğu önümüzdeki günlerde konu ile ilgili detaylı bilgiler paylaşılacağı aşikar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Yalann bunlar yalan efendim madem 1 nisan şakası niye bu kdr korku temali niçin erdoganin el hareketleri baska el hareketleri yapmiyor niçin bu sekilde patlama başka saka turununde reklami yapilabilirdi subliminaj falan degil bu baya baya tehdit ama bolemeyeceksiniz basaramayacaksiniz yillar once basaramadiginiz gibi simdide basaramayacaksiniz vatan hainleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler