Perşembe, Nisan 18, 2024

Android Auto Uyumlu 2017 Honda Civic Hatchback Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde de çok tutan araçlardan bir tanesi olan Honda Civic evrim geçirerek 2017 versiyonuna kavuştu. Yeni Honda Civic Hatchback için seri üretim modeli kameralar karşısına geçerken, otomobilde dış görünüm ve önemli yenilikler göze çarpıyor.

Yeni Honda Civic Hatchback’te Neler Yeni ?

Bundan iki ay önce yeni konsept versiyonunu gördüğümüz Honda Civic Hatchback için geri sayım devam ediyor. Seri üretim modeli konsept videosu ile birlikte neredeyse birebir aynı. Aracın Sedan ve Coupe modelleri arasında seyreden yeni gövdesi LX, Sport, EX, EX-L ve Sport Touring seçenekleri ile birlikte geliyor. 1.5 litre hacimli turbo motor beslemesi ile desteklenen yeni Honda Civic’te tam 180 beygir bulunuyor. Ancak bu sadece Sport versiyonları için geçerli. Diğer versiyonlarda 174 beygir güç üretimi sağlanıyor. Tüm modellerde tork değeri ise 220 Nm olarak belirlenmiş. 100 kilometreye ise 6.6 saniyede çıkabiliyor.

Honda-Civic-Hatchback-2017
Araçta 6 ileri manuel şanzıman ve CVT seçenekleri de yer alırken, sürüş yardımcıları tarafında Adaptif Cruise kontrol, yokuş kalkış desteği, şerit takip sistemi, elektronik frenleme ve Honda Sessing güvenlik sistemi bulunuyor. Honda araçlarında da bir ilk olarak Apple’ın CarPlay ve Android Auto uyumlu sistemi de göze çarpıyor. 2017 model yeni Honda Civic Hatchback aracının çıkış tarihi ve piyasa satış fiyatı henüz belli değil.

2017-Honda-Civic-Hatchback-6

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler