Cuma, Mart 29, 2024

Android için YouTube’a Yeni Bir Özellik Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google, Android’deki YouTube uygulamasında önemli bir değişiklik yaptı. YouTube Android uygulaması artık sadece arama çubuğuna dokunarak ileri veya geri atlamanıza izin vermeyecek. Bu özellik zaten YouTube iOS uygulamasında mevcuttur ve artık aynı özelliği alan Android uygulamasıyla YouTube deneyimi artık platformlar arasında daha tutarlı.

Arama çubuğuna dokunmak yerine artık bir videodaki belirli noktalara gitmek üzere hızlıca ileri veya geri atlamak için parmağınızı sekmeniz ve kaydırmanız gerekecek. Bu özellik, kullanıcıların yanlışlıkla arama çubuğuna dokunmasını önler ve bu da bazen içerik görüntüleme deneyimini mahvedebilir. Diğer taraftan, hızlı bir şekilde ileri atlama yeteneği artık ortadan kalktı ve bunu yapmanın yeni yolu daha fazla çaba gerektiriyor.

YouTube seek bar
Android için YouTube'a Yeni Bir Özellik Geldi! 2

Bildiğiniz gibi, YouTube ayrıca 10 saniyelik artışlarla ileri veya geri atlamanıza izin verir. Bunun dışında, belirli noktalara ileri veya geri atlamak için yeni bir yolunuz var.

Değişiklik, bir sunucu üzerinden bir yan güncelleme aracılığıyla sunuluyor, yani değişikliği görmek için Google Play Store’a gidip uygulamayı güncellemenize gerek yok; değişikliği Google sizin için kullanıma sunduğunda göreceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler