Perşembe, Nisan 18, 2024

YouTube Uygulaması Windows 10’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 10 için resmi bir YouTube uygulaması Microsoft Store’da göründü. Alumia tarafından ortaya çıkarılan uygulama henüz halka açık görünmüyor olsa da Google‘a ait olan video platformunun yakın zaman içerisinde Windows 10 kullanan kişiler için Microsoft Store üzerinden indirilebilir olacağının sinyallerini veriyor.

Uygulama bir UWP uygulamasıdır ve Xbox uygulamasının ters bir sürümü gibi görünmemektedir ve ALumia’ya göre Progresif Web Uygulaması değildir. Ancak, yalnızca birkaç on megabaytta, uygulamanın yalnızca YouTube web sitesi için bir ana bilgisayar olacağı görülüyor.

Uygulama henüz Mağaza’da arama yaptığınızda kullanılamaz ve hala üzerinde çalışılan özel bir uygulama olabilir ve piyasaya sürülmekten uzak olabilir.

Birkaç yıl önce, Google’ın Windows Phone için bir YouTube uygulaması yapmayı reddettiği ve ayrıca Microsoft’un bir tane oluşturmasına izin vermediği ve hatta bir noktada YouTube’un Edge Mobile tarayıcısında çalışmasını durdurduğu, Microsoft ile Google arasındaki önemli bir YouTube düşmanlığının ardından, Uygulamanın neden şimdi mağazaya geleceğini sormak mantıklı görünüyor.

Bununla birlikte, Chromium tarayıcısı üzerinde işbirliği yapan şirketlerle Microsoft ile Google arasında ve Microsoft kısa süre önce Google Arama çubuğuna sahip bir Android telefon göndermesiyle, durum elbette çok farklı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İnşAllah you tube music uygulaması da gelir bir an önce. You tube premium’a o kadar para veriyoruz sadece telefonda kullanabiliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler