Cuma, Nisan 19, 2024

Android’in Eskimeyen Efsane Oyunu: Glow Hockey

Paylaş

silkroad gaminggentr

Basit ama zevkin ve rekabetin arkadaş ortamında ciddi anlamda arttıran Glow Hockey tamamen ücretsiz bir oyun. Ve bu oyunun en büyük özelliği Android’in yükselişe geçtiği sıralarda her telefonda bulunması ve insanları içine sürüklemesiydi.

Glow Hockey‘in yapımcısı Natenai kullanıcılarını o kadar düşünüyor ki eski Android sürümlerin de bu oyundan faydanabilmesi için Glow Hockey 1 ‘i de o sürümler için aktif halde tutmakta. Yalnız bu iki oyunda sistem olarak değil de yapı ve özellikler itibari ile değişikler yüksek.

Glow Hockey 2‘de tek başınıza oynuyorsanız amaç 4 farklı zorluk seviyesinde (Easy, Medium, Hard, Insane) rakibiniz ile maç yapıp onu devirebilmektir. Oyunda rakibini yenebilmek için süre yok. 7 golü atan takım maçın galibi oluyor. Oynarken sana verilen alan içerisinde topla buluşup karşı tarafa en etkili şekilde yollayabilirsin. Glow Hockey 2’yi arkadaşınız yanınızdayken 2 kişi beraber de oynayabilirsiniz.

Oyunun basit olduğuna değinmiştim ancak birkaç ayarda oyunda görsel anlamda netice kazandırıyor. Normalde ışın tarzı bir görünümden ibaret olan bu oyunda ayarlara geldiğinizde bir de beyaz arkaplanlı bir hokey sahası görebilirsiniz. Ayrıca Change Paddles butonuna basarak Player 1 ve Player 2’nin karakterini yani avatarının rengini ayarlabilirken, Change Puck butonuna basarak oynadığınız topun rengini değiştirebilirsiniz.

androidin eskimeyen efsane oyunu glow hockey makale ici

Glow Hockey 2 ile arkadaşlarınıza meydan okumadan önce tek başınıza denemelerde bulunmayı unutmayın, iyi hokeyler hocalar. Bu arada oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantılarla birlikte Google Play veya App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler