Perşembe, Nisan 18, 2024

Microsoft Edge Mobil’in Android Test Sürümü Yayımlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft‘un en popüler Windows dağıtımı olan Windows 10 ile beraber gelen, Internet Explorer’ın halefi yeni nesil tarayıcı Microsoft Edge‘nin geçtiğimiz günlerde Android için mobil test dağıtımı yayımlandı. Windows 10 kullanıcılarının yarısı günümüzde Chrome kullanıcıları ve Edge kullanıcıları olarak ikiye ayrılmış durumda. Microsoft Edge‘in ise mobilde bir sürümü bulunmadığından mobil bazında Chrome hakimdi. Fakat Chrome’a dişli bir rakip geliyor.

microsoft edge mobil

Önizleme versiyonuna göre bile oldukça kararlı bir şekilde çalışan Microsoft Edge mobil sürümü, sadece mobil için değil, bilgisayar için de yenilikler getireceğe benziyor. Eğer bilgisayarda da kullandığınız bir Microsoft hesabı bulunmaktaysa, mobil Edge üzerinden de aynı hesapla giriş yaptığınız taktirde “Continue On PC”, yani bilgisayarda devam et özelliği aktif hale geçecektir.

Bilgisayarda devam etme özelliği sayesinde telefonda gezindiğiniz siteleri basit birkaç dokunuş ile anında, hız kaybetmeden bilgisayarınıza gönderebileceksiniz. Hesabınızla senkronize olan veriler sayesinde telefonunuz kapansa dahi bilgisayardan aynı siteye erişebileceksiniz.

Aşağıdaki bağlantı aracılığıyla, Microsoft Edge mobil önizlemesini telefonunuza indirebilirsiniz.

Microsoft Edge Mobil Önizlemesi – Play Store

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler