Cuma, Mart 29, 2024

AORUS Ve G2 Esports Genişletilmiş Stratejik Ortaklığını Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GIGABYTE tarafından yaratlılan  sınıf oyuncu markası AORUS, arka arkaya dördüncü kez dünyanın ünlü espor organizasyonlarından biri olan G2 Esports ile genişletilmiş stratejik ortaklığını duyurmaktan gurur duyuyor. Her iki taraf da çok başarılı bir işbirliği için bir kez daha ekip oluşturmayı kabul etti ve 2021’e daha güçlü e-spor entegrasyonunu dört gözle bekliyor.

AORUS, 2018’de dünyanın espor seçkinleriyle güçlerini birleştirdiğinden beri, AORUS, oyunculara büyümede yardımcı olmak ve beklentileri aşmak için G2’nin eğitim tesislerine son teknoloji oyun masaüstü ve dizüstü bilgisayarları sağladı. Oyuncular ve donanım arasındaki mesafeyi kapatan AORUS, ihtiyaçları daha iyi tanımak ve uyum sağlamak için ürün geliştirme aşamalarında G2 Esports’a katıldı.

media section image preview

Entegrasyonu anmak için AORUS, G2 ikonik samuray logosunu içeren Z490 G2 Edition anakartını hem profesyonel oyuncular hem de oyuncular için güvenilir, en kaliteli donanım bileşeninin nihai deneyimini getirirken piyasaya sürdü. Ortaklığın arkasında üç yıl olan AORUS, en üst düzey oyunculara uygun donanım ürünlerini geliştirmek için en iyi e-spor ekipleriyle çalışmaya devam etmekten mutluluk duyuyor.

“Profesyonel olarak oynamaktan ve şimdi G2 Esports CEO’su olarak, donanım başarımın ayrılmaz bir parçası oldu. AORUS bize uygun fiyatlı, istikrarlı ve güvenilir bilgisayarlar sağladı ve 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde çalıştıktan sonra, yenileme ortaklığımızın doğal ilerlemesidir. Bunu gelecekte nereye götüreceğimizi görmekten heyecan duyuyorum. Şimdiye kadar, AORUS’un başarısında olumlu bir rol oynadığımızı hissettiğimiz eğlenceli ve keyifli bir yolculuk oldu. Gösteri devam etsin. ”–Carlos Rodriguez

GIGABYTE’ın AORUS Entegre Pazarlama İletişimi Ekibi Başkan Yardımcısı Eddie Lin de yenilenen ortaklık hakkında şu yorumu yaptı:

“Takım çalışması hayali gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz üç yıl boyunca, AORUS ve G2 birlikte harika bir ekip oluşturdu ve espor topluluğu için içerik ve ortak markalı işbirliği oluşturma konusunda inanılmaz işler başardılar. Şimdi güçlü yoldaşlığımızın devam ettiğini görmekten heyecan duyuyoruz. Önümüzde sıralanan pek çok heyecan verici proje varken, 2021’de geleceğin neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Gelin birlikte yükselelim ve birlikte kazanalım. Takım oluşturmak. Dövüşmek!”

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler