Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apex Legends Mermi Hatası için Güncelleme Alabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apex Legends 5.sezon yayınlandı, ama nasıl yayınlandı. Oyuncuları çıldırtan hatalar yaşanmaya başladı. Henüz 5.sezon için birkaç gün geçmesine rağmen, önce oyun renklerinde yapılan düzenlemede sorunlar çıktı. Hemen sonrasında bir mermi sorunu yaşanmaya başladı.

Oyunda yaşanan mermi hatası Reddit’e yansıdı. Kullanıcılar videolar çekmeye başlayınca, sorunun büyük olduğunu fark ettik.

Apex Legends bir hile sorunu mu yaşıyor?

Sosyal medyada sorun, “hayalet mermi” ismiyle anılıyor. Bir oyuncuyu görüyorsunuz, tam oyuncuya denk gelecek şekilde ateş ediyorsunuz. Üstelik vurduğunuzu kan sıçraması, oyuncu hareketleri gibi ipuçları ile anlayabiliyorsunuz.

Siz oyuncuyu vuruyorsunuz, bunu görüyorsunuz ama oyuncu zarar almıyor. Bir bakmışsınız siz onu vurmuş olmanıza karşın, o zarar almıyor ve sizi öldürebiliyor. Can sıkıcı bir hata.

When the killing blow doesn’t register on jumptower, but you still want to kill the guy
byu/Traxantic inapexlegends

İlk etapta bu hatanın hile olduğu düşünüldü. Aslında sorunun kaynağı ağ hatası. Ateş ettiğinizde zaman zaman bug oluşuyor ve sunucu gecikme yaşanıyor. Siz oyuncuyu ya da karakteri vurmuş olarak görebiliyorsunuz ama aslında oyuncu vurulmuyor.

Karışık ve kullanıcılardan tepki çeken bir hata. Şu an güncelleme de gelmiş değil. Sosyal medyada hata yayılınca, Apex Legends için güncelleme hazırlanmaya başlamıştır. Belki saatler içerisinde güncelleme gelebilir.

Apex Legends

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler