Perşembe, Nisan 25, 2024

Ücretsiz GTA V için 2 Saat Oyunda Kalmak Zorunlu mu? Saçma İddia

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA V, bu haftanın ve hatta bu ayın gündeminde. Oyun çıktığı zaman bu kadar konuşulmadı. Epic Games oyunu ücretsiz yaptı ve aradan geçen yıllara rağmen GTA V’in oyuncular üzerindeki etkisinden en ufak kayıp yaşamadığını gördük.

İnternet aleminde gündem Rockstar Games’in efsane oyunu. Binlerce, milyonlarca kişi oyunu ücretsiz olarak aldı ama sosyal medya bu ya iddialar bitmek bilmiyor.

Şimdi de oyunun kütüphaneden silineceği iddiası gündemde. Başka bir yerde okudunuz mu ya da Epic Games’in şartlarını incelediniz mi bilmiyorum ama konuya bir açıklık getirmek istiyorum.

GTA V sınırsız olarak ücretsiz oldu

Önce iddiaları belirteyim. Sosyal medyada dolaşan iddialar, GTA V‘i ücretsiz olarak kütüphaneye ekledikten sonra en az 2 saat oyunu oynamanın gerektiği yönünde. İddialara göre oyunu en az 2 saat oynamazsanız, ücretsiz dağıtım süresi bittiği zaman oyun kütüphaneden kaldırılacak.

GTA V

Bu iddiayı kim ortaya attı, nasıl çıktı bilmiyorum fakat aslı astarı olmayan bir bilgi. Ücretsiz olarak sunulduğu süre bitmeden oyunu kütüphanenize eklediniz. Artık oyun sizin. Süre sınırsız olarak kampanya yapıldı. Yani bir kere oyunu almanız yeterli.

İster anında yükler oynarsınız, isterseniz 10 gün sonra isterseniz 1 ay sonra. Kütüphaneye eklenmiş olan oyun tamamen sizin oluyor. 2 saat oynama zorunluluğu iddiası gerçeği yansıtmıyor. Epic Games şartlarını incelediğinizde bu yönde net bilgilerin eklendiğini görüyorsunuz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Arkadaşlar sadece kütüphaneme aldım oyunu herhangi bir download yapmadım. Tekrar ücretli hale geçse bile ben oyunu istediğim zaman ücretsiz indirebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

  2. Arkadaşlar oyunu kütüphaneye eklemiştim indirmedim ama ertesi gün pc format attım oyun kütüphanede görünmedi tekrardan aldim hiç alınmamışgibi işlem yaptı tekrar bilginize.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler