Cuma, Nisan 26, 2024

Apex Legends Mobile için Beta Tarihi Verildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok hareketli başlayan Apex Legends, Battle Royale oyunlarına yeni bir yorum getirmişti. Sevildi sevilmedi hala tutuluyor tutulmuyor tartışılır ama şimdi de Apex Legends Mobile geliyor.

İlk olarak geçen sene duyurulan, daha doğrusu söz edilen mobil sürüm için beklenen haber geldi. EA sonunda beta sürüm için bir tarih açıkladı ve oyuncuları heyecanlandırdı.

Apex Legends Mobile bu ay beta testine başlayacak

Yapılan açıklamaya göre oyunun mobil sürümünün beta testi, Nisan ayı bitmeden başlamış olacak. İlk olarak Filipinler ve Hindistan için testlerin başlayacağı söylendi. Bu ülkelerde beta testlerinin yapılmasının ardından, ülke sayısı artacak.

Fakat betadan hemen çıkılmayacak. Beta testleri biraz daha uzun sürecek. 2021 yılının sonuna kadar bir kararlı sürüm beklenmiyor. Zaten EA yaptığı açıklamalarda da çok iddialı. Firmaya göre bakacak olursak, mobil Battle Royale oyunlarının en iddialısı Apex Legends Mobile olacak.

Apex Legends Mobile

Oyun direktörü olarak görev yapan Chad Grenier, oyunu mobil için yeniden tasarladıklarını söyledi. Yani mobile dönüştürülmüş bir versiyondan çok özel olarak mobile sunulmuş bir versiyon gelecek. Zaten oyun konusunda yapılan iddialı açıklamaların nedeni de bu.

Oyun yayınlandığı zaman, iddialar ne kadar yerini bulmuş hepsini göreceğiz. Özellikle mobil kontroller için söylenenler ne kadar gerçek merakla bekliyorum. PUBG Mobile serisini geçebilecek bir yapım mı değil mi görülecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler