Cuma, Mart 29, 2024

Apex Legends’te 8 Gizli Karakter Bulundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemlerin popüler oyunu Apex Legends‘in gizemleri çözülmeye devam ediyor. Bu sefer oyunun içerisinde gizli 8 adet karakter ortaya çıktı.

PUBG’nin piyasadaki hakimiyetini ortadan kaldırdığı iddia edilen çarpıcı oyun Apex Legends cidden çıkış yaptığı tarihten itibaren ciddi bir popülarite kazandı. Bu popülerliğini yaptığı güncellemeler ve yeniliklerle destekleyen Apex Legends gün geçtikçe daha farklı bir oyuna dönüşüyor.

Bu seferki haber ise veri madencilerinden elimize ulaşıyor. Yeni çıkan oyunların dosyalarını detaylıca inceleyen madenciler yeni bir bulguya saptadı. Oyunun dosyalarını inceleyen kişiler oyun içerisinde gizli 8 adet karaktere rasladı. Geçtiğimiz günlerde de iki adet karakter bulunmuştu özellikleride hemen hemen belirlenmişti.

Ancak bu sefer böyle bir durum yok. Karakterlerin sadece isimleri ve görünüşleri belli. Oyunun geliştiricisi Respawn konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Zaten karakterlerin özelliklerinin girilmemeside bununla alakalı olabilir. Belkide yapımcılarda henüz bu karakterlerin özelliklerini belirleyemediler.

Genel olarak bakacak olursak önceki araştırmalarda bulunan Octane ve Wattson karakterlerinin yakın bir tarihte oyuna ekleneceğini biliyoruz. Ancak bu saptanılan yeni karakterler hakkında ne zaman açıklama yapılır belli değil. Umarız bizleri çok bekletmeden konu ile alakalı açıklamalar yapılır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler