Perşembe, Mart 28, 2024

PUBG Mobile İçin 2 Milyon Dolar Ödüllü Turnuva Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile için efsane bir turnuva geliyor. Tam 2 Milyon Dolar ödül havuzuna sahip olan turnuvada oyuncular birbirleriye savaşıp ödüllerin sahibi olacak.

Son zamanların en çok oynanılan oyunlarından birisi olan PUBG, PC platformunda yoğun ilgi gördükten sonra farklı platformlarada geçmeye başlamıştı. Mobil’de yayınlanan PUBG orada PC’den daha fazla ilgi gördü. Çocuklar, gençler, yetişkinler hemen her yerde PUBG Mobile oynuyor.

Birkaç gün önce paylaşılan bir videoyla turnuvanın duyurusu yapıldı. Turnuvadan bahsetmek gerekirse ödülün büyük olması turnuvanında büyük olduğunu gösteriyor. PUBG Mobile Club Open 2019 adındaki turnuva tam 2 bölümden oluşacak.

Bahar ve Güz olarak adlandırılan bölümler yarışmacıların katılımı ile ilk olarak 22 Mart tarihinde Bahar sezonuyla başlayacak. Burada 4 kişilik Squad takımları ile katılan oyuncular farklı bölümlerde rakipleriyle kozlarını paylaşacak ve elemeler yapılacak.

Buradan galip gelen takımlar Temmuz 2019’da yapılacak olan finallerde tekrar kapışacaklar ve Bahar sezonunun şampiyonları belli olacacak. Ağustos ayında ise Güz sezonu başlayacak ve yine aynı sistemde maçlar yapılacak.

Turnuva genel hatlarıyla bu şekildeydi. Turnuvaya katılmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dileriz.

KATILIM ŞARTLARI!

-Katılımcıların bir Turnuvaya başlamadan önce ikamet ettiği ülkede erişkinlik yaşına ulaşmış olması, ayrıca derecelendirme kurulu ve mobil platform derecelendirme sistemleri tarafından belirlenen yaş sınırlandırmalarına uygun olması gerekir.

– Bir oyuncu ikamet ettiği ülkede yasal erişkinlik yaşının altındaysa, ancak Turnuva başlangıç tarihinde 16 yaşından büyükse (takvim yılına göre, doğumdan sonra en az 16 yıl yaşadıysa) ebeveyni veya yasal vasisinin rızasıyla katılım sağlayabilir.

– Tüm oyuncuların kayıt zamanında Platin kademesi ya da üzerine ulaşmış olması gerekir.

– Kayıt başvurusu yapıldıktan sonra Kadro Değişikliği yapılamaz.

– Takım Kadroları, en az 4 oyuncudan ya da biri yedek olmak üzere en çok 5 oyuncudan oluşmalıdır.

– Yedek oyuncular maç aralarında değiştirilebilir.

– Eleme Turu sonuçları oyun sonuçlarına göre hesaplanacaktır. Lütfen başarıyla kaydolduktan sonra aynı isimle bir Ekip kurmayı unutmayın.

– Takımın tüm iletişiminden sorumlu olacak bir Takım Kaptanı belirleyin.

– Tüm oyunlar ÜŞN Takımlı Modda oynanacak.

– Kazanan takımlar Dünya Finallerine katılım hakkı kazanacak.

– Kayıt süresi: 08.03.2019 03:00 (UTC) – 18.03.2019 22:00 (UTC)

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler