Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple Bildirdi: En Kısa Sürede 16-inç Macbook Pro Tanıtılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bloomberg’e göre, uzun zamandır internette söylentileri dolanan 16 inç MacBook Pro’nun yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Mark Gurman, Apple’ın makineyi yarın kadar erken bir sürede piyasaya sürülebileceğini ve satışların bu hafta hemen başlayabileceğini söylüyor.

Yeni modelin 2399 dolar fiyat etiketine sahip Macbook Pro 15-inç modeli ile yaklaşık aynı maliyette olması bekleniyor. Gurman’a göre, Apple’ın dizüstü bilgisayar serisindeki klasik 15 inç Macbook Pro’nun yerini bu yeni 16-inçlik model alacak.

Yeni klavye beraberinde geliyor

16 inç MacBook Pro, daha büyük ekranının yanı sıra, 2016’dan bu yana MacBook’larda sunulan kelebek mekanizmalı klavyelerden “daha güvenilir olacak şekilde tasarlanmış” “yenilenmiş” bir klavyenin tanıtımını yapmış olacak.

Bloomberg ek olarak üst düzey Mac Pro’nun Aralık ayı içerisinde piyasaya sürüleceğini belirtiyor, bu yüzden iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’i sonbaharda piyasaya sürdükten sonra Ekim sonlarında AirPods Pro’yu piyasaya süren Apple, 2019 yılını Mac kategorisine odaklanarak bitiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler