Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple Card Yakında Kullanıma Sunuluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, daha önce duyurduğu kredi kartı olan Apple Card’ı önümüzdeki ay kullanıma sunuyor. Apple Ağustos ayı içinde ilk sahiplerine kredi kartını dağıtacak ve kullanıma sunacak.

Geçtiğimiz mart ayında duyurulan Apple Card ile normal ödeme yöntemlerini daha kolay hale getirilmesi planlanıyor. Apple Card, iPhone’daki Cüzdan uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışacak ve iOS 12.4 sürümünü gerektirecek.

Apple Card Ücretsiz Dağıtılacak

Apple Card’ın piyasaya sunulması için Goldman Sachs ve Mastercard ile bir ortaklık imzalandı. Yabancı kaynaklı haberlere göre Apple Card’ın ilk müşterileri önümüzdeki birkaç hafta içinde kredi kartlarına sahip olacaklar. Apple Card ile Apple ürünleri alımlarındayüzde 3 para iadesi ve Apple Pay işlemlerinde yüzde 2 para iadesi dahil olmak üzere bir dizi avantajla geliyor.

Apple Card iPhoneXS Total Balance 0325191

 

Apple mart ayında bu kartı duyurduğunda kart üzerinden herhangi bir ücret almayacaklarını belirtmişti. Ayrıca kart ücretsiz dağıtılacak ve aylık veya yıllık herhangi bir ücret alınmayacak. Apple kartı tamamen gizlilik odaklı üretmiş. Titanyum Apple Card‘ın üzerinde kart numarası, CVV güvenlik kodu, son kullanma tarihi veya imza yok. Kart üzerinde yazılı olan tek şey kart sahibinin adı ve soyadı olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler