Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple Cephesinden Bir İlk: iPhone 11 Etkinliği İlk Kez YouTube’dan Canlı Yapılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, Salı günü gerçekleştireceği iPhone 11 etkinliğini Google himayesindeki YouTube platformu üzerinden yayınlamayı planlıyor. Apple, yapmış olacağı bu hamle ile etkinliği izleyecek kişi sayısını büyük ölçüde arttıracak. Geçtiğimiz sene Apple, iPhone etkinlik akışını Twitter’a kadar genişletmişti ve şirket son yıllarda akışının erişilebilirliğini kademeli olarak attırıyor.

Microsoft Edge sayesinde, Windows 10 kullanıcıları 2015 yılında tekrardan Apple’ın lansamına erişmeye başlamıştı. Apple’ın etkinlik akışları, mobil ve masaüstü Safari ve Edge ile sınırlıydı ancak Apple geçen yıl WWDC etkinliğinde Chrome ve Firefox tarayıcıları içinde destek sundu.

 

 

Yeni iPhone Modelleri Salı Günü Tanıtılacak

Apple beyciğimiz önümüzdeki Salı günü Kaliforniya’nın Cupertino kentindeki Apple Park Steve Jobs Tiyatrosunda 9:11’de (Türkiye saati ile 18.00 -22.00 gibi) tüm dünyaya tanıtacak. Canlı yayını Apple marka herhangi bir cihazınızdan Safari aracılığı ile kolayca izleyebilirsiniz.

Şu anda herkes iPhone 11 (yada şirket hangi ismi seçtiyse) cihazının üç kameraya sahip olup olmayacağı, ekrana gömülü parmak izinin var olacağını, Lightning girişi yerine USB-C girişine sahip olup olmayacağını heyecanla bekliyor. Bu tip detayları etkinlikte öğrendiğimiz zaman sizlerle paylaşacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler