Cuma, Nisan 26, 2024

Apple E-Ticaret Konusunda Hepsiburada İle Anlaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüm dünya çapında bilinen, Amerika merkezli teknoloji devi olan Apple, Türkiye’deki ilk resmi e-ticaret platformu için Hepsiburada ile anlaştı. Hepsiburada, anlaşma sonucunda Apple’ın Türkiye’deki ilk resmi e-ticaret platformu oldu. Bu anlaşmayla birlikte Hepsiburada, Apple’a özel bir sayfa oluşturdu.

Tüm Ürünler Satılacak

hepsiburada

Dünya genelinde e-ticaret konusunda çok fazla anlaşma yapmayan Amerikalı şirket, yetkili e-ticaret platformu anlaşmasını Türkiye’de Hepsiburada ile yaptı. Hepsiburada sitesinde bundan böyle tüm Apple ürünleri satılacak. Şirket kısa süre önce çıkmış olan iPhone 11 serisinin yanında, Macbook modellerini, iPad ve iMac‘leri ayrıca yeni çıkacak Apple Watch Series 5‘i de atışa sunmuş durumda. Apple kullanıcıları tarafından alınacak ürünler için de ayrı bir ödeme sayfası sitede yer alıyor.

Hepsiburada’nın CEO’su Murat Emirdağ, konuyla ilgili Apple’ın Türkiye’deki ilk e-ticaret platformu oldukları için gurur duyduklarının açıklamasını yaptı. Bu girişimlerin devam edeceğini belirten Murat Emirdağ, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve onlara daha iyi bir e-ticaret deneyimi sunabilmek için çalışmalara devam edeceklerini de açıkladı.

Apple için hazırlanan özel sayfaya buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Konu ile ilgili düşünceleriniz neler? Bizlerle düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler