Cuma, Nisan 26, 2024

Apple Hisseleri Düşüşe Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her sene olduğu gibi bu sene de Eylül de gerçekleştirilen iPhone ve yanındaki birçok ürünün tanıtımı bu sefer Apple için iyi geçmemişe benziyor. Apple lansmanı dünyanın her yerinde birçok izleyici tarafından canlı olarak takip edildi. Tanıtımın en merakla beklenen cihazları ise yeni iPhone modelleri idi. Lansman da iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X olmak üzere üç yeni iPhone modeli tanıtıldı. Peki yeni modeller Apple’ı nasıl etkiledi?

995 6

Apple Hisseleri tanıtım sabahı 161.50 dolardan 163.96 seviyelerine kadar yükselmişti. Özellikle yeni iPhone modelleri tanıtıldıktan sonra ( modeller beğenilmemiş olacak ki ) hisselerin düşüşe geçtiğini görmek mümkün. Apple aynı günü 158.77 dolarla günü zararla kapattı.

iPhone X Hüsran mı ?

10. yıl dönemi şerefine özel bir modelin geleceği hep bekleniyor ve efsaneleri dolaşıyordu. Bununla ilgili daha önce sitemizde de teorileri paylaşmıştık. Peki özel model olarak tanıtılan iPhone X gerçekten beklenildiği etkiyi yarattı mı ? Benim cevabım bu noktada hayır. Sürekli aynı tipteki kasa görüntüsü yüzünden eleştirilen apple özel modelinde bundan biraz da olsa kurtulmuş olsa da tam anlamıyla beni büyüleyecek bir model sunmadı. 

999$‘dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak ürünün ülkemiz için net fiyatı henüz yok. Satışlar başladıktan sonra meraklıların yeni modele ilgisini görüp tekrar değerlendirme yapmamız gerekebilir. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler