Cuma, Nisan 26, 2024

macOS İçin Office 365 Araç Çubuğu Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, belgelere, takvim öğelerine ve diğer yollara hızlı şekilde erişmek için macOS için özel bir Office 365 araç çubuğu çıktı.

My Workspace (Çalışma Alanım), çalışanlarını boş zamanlarında uygulamaları oluşturmaya teşvik eden Microsoft’un Garage programının bir ürünü olarak ortaya çıkan bir macOS eklentisidir. Uygulamanın amacı araç çubuğunda durarak Skype toplantısı ya da etkinliklere kolay erişebilmek. Ve tabi doğal olarak Microsoft Office ile alakalı dosyalara.

Dropbox veya OneNote gibi My Workspace de son kullanılan dosyaların bir listesi araç çubuğunda gözüküyor ve ek olarak kendiniz de önemli dosyalarınızı yerleştirebilir veya doğrudan uygulamadan açabilirsiniz. Ek olarak popüler Office 365 ayarlarına hızlı kısayollar ve Word, Excel, PowerPoint veya Outlook gibi Office Mac uygulamalarını tık tıkla etkinleştirme özelliği var. Uygulama ücretsiz olarak erişilebilir durumda ve ek olarak macOS üzerinde Microsoft Office uygulamalarını sık olarak kullanıyorsanız bu eklentiyi kullanmanızı öneririm.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler