Perşembe, Nisan 18, 2024

Apple Kullanıcıları Twitter’ı Kayıt Olmadan Kullanabilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformu devlerinden Twitter, bir süredir yeni özellikler üzerinde çalışmalar sergiliyor ve bunlardan en yenisi; iOS kullanıcılarını yakından ilgileniyor. Artık iOS kullanıcıları Twitter’ı kayıt olmadan kullanabilecek.

Yeni geliştirilen ve test edilen özellik sayesinde iOS kullanıcıları artık Twitter’a üye olmadan, platformu deneyimleyebilecekler çünkü mevzubahis özellik herhangi bir hesap oluşturmadan paylaşılan tweetleri görebilmenize imkan tanıyor.

Üye olmadan Tweetleri görebilecek ve hatta yanıt bile yazabileceksiniz!

twitter ios new experience
Apple Kullanıcıları Twitter'ı Kayıt Olmadan Kullanabilecek! 2

Şirketin iOS ekosistemi için test etmekte olduğu yeni özellik hakkında demeç veren Twitter Product Manager Laura Burkhauser, konu hakkında hesap açma konusunda tereddüt eden kullanıcıların platformun neler sunduğunu görebilmeleri için bu yönde bir yeniliğe gittiklerini açıkladı.

Twitter’ın şu anda test aşamasında olan özelliğin şu an kaç kişiyle hangi ülkelerde test edildiğini ve ne zaman genel kullanıma sunulacağını henüz bilmiyoruz fakat özellik kullanıma sunulduğu zaman yalnızca tweetleri görmekle kalmayacak aynı zamanda tweetlere cevap bile yazabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler