Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple New York’ta 10’uncu Mağazasını Açıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji devi Apple, New York‘ta yeni mağazasını açmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar New York’ta dokuz adet mağazası bulunan Apple, yeni mağazasına tam 4 milyar dolar harcayarak ortaya müthiş bir görüntü çıkarttı. Yeni mağazanın görüntüsü ve detayları haberimizde.

Şimdiye Kadar İnşa Edilenlerin En İyisi

Apple New York’taki yeni mağazasına neden bu kadar çok para harcayarak değişik bir tasarım seçti bilinmiyor ancak 4 milyar dolarlık müthiş yapı metro istasyonunun hemen yanına kuruldu. 16 Ağustos tarihinde açılacak olan yeni mağaza açılışta da büyük indirimler yapacak. Böylece Apple 10’uncu mağazasını da New York’ta açmış olacak.

Metro istasyonunu adı Oculus olarak geçiyor. Buraya inşa edilen Apple Store‘da tüketiciler için özel şeyler var. Bakalım Apple ekibi açacağı yeni mağazadan ne kadarlık bir ciro hedefi yakalamaya çalışacak biz de merakla bekliyoruz.

yeni-apple-store-new-york-2
Apple Türkiye’de de Mağaza Açıyor!

Apple yeni mağazasını Emaar Square alışveriş merkezine açacağını duyurdu. Apple Store‘un bu alışveriş merkezinde açılması yıl sonunu bulabilir. Emaar Square AVM İstanbul’un Kadıköy semtinde yer alan popüler bir alan diyebiliriz. AVM’nin yanı sıra çevresinde pek çok 5 yıldızlı otel ve konaklama alanları bulunduğu gibi, toplamda 491 mağaza AVM’de hizmet veriyor.

emaar-square-avm

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Gösterdiğiniz yapı tren istasyonu. Dünya Ticaret Merkezi yakınında. Yeni yapıldı ve harcanan para da bu istasyonun maliyeti. Apple mağazası da bu istasyonun içinde olacak ve tabii ki 4 milyar harcanmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler