Cuma, Nisan 19, 2024

Apple TV için Amazon Music Uygulaması Kullanıma Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify ve Apple Music’in arasına yeni bir arkadaş; Amazon Music bugün itibari ile hem 4K Model hem de standart HD model de dahil olmak üzere Apple TV için ilk uygulamasını piyasaya sürdü. Uygulama tvOS 12.O veya daha üstü bir sürüme gereksinim duyuyor ve tvOS App Store üzerinden indirilebilir durumda. Duyuru, Spotify’ın Apple TV için kendi uygulamasını piyasaya sürdükten birkaç gün sonra geldi.

Amazon Müzik uygulaması, kullanıcıların Rap Rotation gibi çeşitli popüler global çalma listelerinin yanı sıra Amazon’un şarkı, çalma listesi ve istasyon kataloğuna erişmelerini sağlıyor. Ek olarak, uygulamadaki kaydırma şarkı sözleriyle birlikte takip etme seçeneği de var ve Apple TV kullanan Amazon Müzik dinleyicileri ayrıca “Müziğim” kitaplığındaki satın alınan ve alınan tüm müziğe de erişebilirsiniz.

Global olarak yayında değil!

Başlangıç olarak, Apple TV için Amazon Music uygulaması bugün Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda, Brezilya, Kanada, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Meksika, Japonya ve Hindistan’da kullanılabilir durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler