Çarşamba, Nisan 24, 2024

Canon’dan Flash Bellek Boyutunda Kamera: Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Başarılı bir Indiegogo kampanyasının ardından yeni bir girişim; Canon’un Ivy Rec isimli taşınabilir kamerası 16 Ekim’de 129,99 Dolar fiyat etiketi ile Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak. Canon bu yeni cihaz için Temmuz ayında bir Indiegogo kampanyası başlattı.

Buradaki asıl itiraz, resim çekmek için her fırsatta pahalı telefonunuzu çıkarmanın iyi bir alternatif olmaması, darbeye dayanıklı ve su geçirmez bir kamera olmasıdır. Canon, klipteki boş bir kare alanın bir vizör görevi gördüğünü söylüyor.

ivyrec

Amiral gemileri ile kapışabilecek mi?

Ivy Rec’in iPhone 11 Pro veya merakla beklenen Pixel 4 gibi amiral gemisi telefonlarda bulunan kameralardan daha kaliteli olup olmayacağı konusunda da epeyce merak söz konusu. Sabit odaklı bir lenste 13 megapiksel 1/3 inç CMOS sensörüne sahip ve 4:3 veya 1:1 en boy oranıyla fotoğraf çekiyor. Video için, 1080p / 60 fps video 16:9 en boy oranı video dosyası başına 10 dakikalık kayıt sınırı ile video çekebilirsiniz. Ivy Rec, Canon’un Mini Cam uygulaması aracılığıyla telefonunuza fotoğraf ve video göndermek için Bluetooth ve Wi-Fi uyumluluğu sunuyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler