Çarşamba, Nisan 24, 2024

Arkadaşlık Uygulaması Bumble için Beklenen Güncelleme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal arkadaşlık uygulamalarına olan ilgi her geçen gün biraz daha artış gösteriyor. Tinder bu konuda başı çeken uygulamalar arasında yer alıyor. Şu sıralar ise Tinder için iddialı bir rakip var. Bumble bu konuda çok iddialı.

Sanal arkadaşlık uygulamalarından biri olan Bumble, son yılların yeni gözdelerinden. Uygulamaya geleceği açıklanan güncelleme de ilgiyi biraz daha arttıracak gibi duruyor. Öyle ki bu kez sesli ve görüntülü görüşme dönemi başladı.

Bumble Görüntülü Görüşme Desteği Aldı

Yeni güncelleme sonrasında uygulamaya sesli ve görüntülü görüşme artısı da kazandırılmış oldu. Sadece eşleşen kullanıcılar için kullanıma girecek olan yeni özellikler, kolay bir kullanıma sahip olacak.

Bumble

Eşleşmeden sonra, telefon ve video simgelerinin görüntülendiğini görmek mümkün olacak. Fakat ufak bir hatırlatma yapalım. Eşleşen kullanıcılar arasında önce kadınların arama isteğinde bulunması gerekiyor.

Video ve sesli arama için kadınlar tarafından görüşme isteği yapıldıktan sonra erkeklerin görüşme yapması mümkün hale geliyor. Bunun için ekstra bir kural kullanıldığını da görüyoruz. Bumble için yayınlanan güncellemenin şu an için kullanımda olduğunu ve uygulamanın resmi uygulama mağazaları üzerinden güncellenebileceğini de ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler