Perşembe, Mart 28, 2024

Arma 3 Global Mobilization DLC Paketi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Savaş simülasyonu oyunları içerisinde en başarılı yapımlardan biri olan Arma 3, yeni DLC paketiyle tekrar gündemde. Hem hikaye modunda hem de çoklu oyuncu modunda yeni içerikler sunacak olan Arma 3 Global Mobilization yarın satışa çıkmış olacak.

Arma 3 Global Mobilization DLC Paketi Neler Sunuyor?

Üçüncü parti ilk paralı DLC olması nedeniyle biraz daha önem kazanan Arma 3 Global Mobilization DLC paketi, 1980’lerde soğuk savaş Almanya’sını konu ediniyor. DLC içerisinde sunulan haritada tam olarak bunu karşılamakta. 419 kilometrekare büyüklüğe sahip olan haritasıyla beraber gelen DLC, haritayı da karlı ve güneşli olmak üzere iki farklı versiyonda sunuyor.

Arma 3 Global Mobilization

Söz konusu haritada oynayabileceğiniz 17 çok oyunculu görevin bulunduğunu ve 10 adet tek oyunculu görevin bulunduğunu da ekleyelim. Tüm bu görevler içerisinde DLC’ye eklenen yeni araçları da kullanabiliyorsunuz. Toplamda 42 tane yeni araç göreceğimiz paket, 21 yeni silah tipini de beraberinde getirmekte.

Bunun dışında haritaya özel içeriklerin bulunacağı oyunda, yeni kamuflajları görmek de mümkün olacak. Başarılı DLC paketlerinden biri olmasını beklediğimiz yapımın yarın Steam üzerinden satışa açılacağını tekrar belirtelim. DLC hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantı üzerinden resmi Steam sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler