Perşembe, Mart 28, 2024

Xbox Game Pass Kısa Süreliğine 5.90 TL Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un kendi oyun konsolu Xbox One için geliştirilen ve aylık ödemeler ile kullanıcılara çok sayıda oyun sunulan Xbox Game Pass sistemi, kısa süreliğine 5.90 TL oldu. Oyuncular 3 ay boyunca bu fiyattan yararlanabilecek.

Neredeyse tüm içeriklerin dijital olarak sağlanacağı yeni nesil internet dünyasında firmalar hazırlıklarını tamamlıyor. Bu noktada uzun süredir aylık ödemelerle kullanıcılara 100’den fazla oyun sunan Xbox Game Pass sistemi, ilk kez denecek kullanıcılar için muazzam bir kampanya düzenledi.

Üç Aylık Xbox Game Pass 5.90 TL

Microsoft’un bahar indirimleri ile uygulamaya koyduğu yeni kampanyada kullanıcılar, üç aylık süre boyunca Game Pass sistemine 5.90 TL gibi bir ücret ödeyerek platformu test edebilecek. Bu noktada yeni üye olacak oyuncular, sisteme 3 ay üyelik için sadece 5.90 TL para ödeyecekler. Dördüncü ayda ise isteyen kullanıcılar, aboneliklerini 59 TL üzerinden devam ettirebilecek.

Xbox Game Pass Kısa Süreliğine 5 90 TL Oldu 2

Game Pass sistemi her ne kadar Xbox oyun konsolları için 100’den fazla oyun sunuyor olsa da platform, PC oyuncularına da Xbox Anywhere dahilindeki oyunları aynı şekilde sunabiliyor. Bu noktada PC sahibiyseniz, ödeyeceğiniz 6 TL ile Forza Horizon 4 gibi efsanevi bir yarış oyununu 3 ay deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca Crackdown 3, Gear of War 3 ve Sea of Thieves gibi birçok oyunu da PC üzerinden oynama imkanı bulunuyor.

Microsoft’un Game Pass kampanyası 12 Nisan tarihinde sona erecek. Sistemi denemek isteyen kullanıcılar burada bulunan bağlantıyı kullanarak aboneliklerini başlatabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler