Cuma, Nisan 19, 2024

Mortal Kombat 11 DLC Karakterleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve merakla çıkışını beklediğimiz Mortal Kombat 11 için sayaç çalışmaya başladı. 23 Nisan günü PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch platformları için yayınlanması beklenen oyunun, çıkış fragmanları da yayınlandı.

Çıkış fragmanlarının yayınlanmasının ardından yapımın DLC paketleri için de hazırlıkların yapıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise DLC paketleri ille sunulacak olan karakterler sızdırıldı.

Mortal Kombat 11 için 9 Yeni Karakter Geliyor

Reddit üzerinden paylaşımlar yapan LeoNatan isimli bir veri madencisi tarafından ortaya çıkarılan kod blokları, DLC ile gelecek olan karakterleri gösteriyor. Kod bloklarının içerisinde ayrılan alanda Joker, Sindel, Ash, Fujin, Sheeva, Terminator, Shang Tsung, Nightwolf, Spawn karakterlerinin isimleri gözüküyor.

Mortal Kombat 11

Tabii ki bu kesin olarak DLC içerisinde söz konusu 9 karakterin yer alacağını kanıtlayan bir veri değil. Buna karşın beklentiler bu 9 karakter üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Bir sürpriz olmazsa ilk DLC paketleri içerisinde henüz tespit edilmeyen 4 karakterin daha olması bekleniyor. Fakat dediğimiz gibi henüz bu 4 karakterin hangileri olacağı konusunda bilgi paylaşımı yapılmadı. Kod bloğu içerisinde bu 4 karakter için de bir ipucu bulunmuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler