Cuma, Nisan 19, 2024

Artık Twitter’da Ortak Tweet Atabileceksiniz: “Collaboration” Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformu devlerinden Twitter, her zaman yeni özellikler üzerinde çalışarak platformu daha iyi getirmek için uğraşıyor ve aylarca süren testlerden sonra yeni özelliklerini sessizce kullanıma açıyor. Fakat şirket her ne kadar gizliden gizliye çalışma sergilese de meraklı teknisyenler yeni özellikleri keşfetmek için ters mühendislik yapmaya devam ediyorlar.

Çevrimiçi müzik platformu Spotify, birkaç yıldır ortak çalma listesi özelliğine sahip ve çeşitli kullanıcıların tek bir çalma listesine şarkı eklemesine izin veriyor. Yakın zamanda Instagram ise ortak paylaşım özelliğine sahip ve başka bir hesap ile Gönderi, Reel ve Hikaye paylaşımı yapabilmenize olanak tanınıyor.

twitter collaboration
Artık Twitter'da Ortak Tweet Atabileceksiniz: "Collaboration" Özelliği Geliyor! 2

Mobil Yazılımcı Alessandro Paluzzi tarafından Aralık 2021 tarihinde keşfedilen yeni özellik, platforma “Collaboration” yani işbirliği özelliğinin geleceğini gösteriyor. Collaboration özelliği sayesinde iki farklı twitter hesabı tek bir ortak tweet paylaşımı yapabilecek.

Bu özellik daha çok büyük şirketlerin ortak açıklaması yapmasında önemli bir rol oynayacak gibi gözüküyor. Ayrıca içerik üreticilerinin ortak paylaşım yaparak birbirlerine destek olmasına da büyük yardımcı olacak gibi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler