Cuma, Mart 29, 2024

Aspire V Nitro Black Edition & Aspire VX

Paylaş

silkroad gaminggentr

Acer Las Vegas’ta düzenlenen CES Fuarı’nda yeni ürününü tanıtan acer Performans  bilgisayar serisi V Nitro ve GX serilerini tanıtıyor. 4K eğlence ve uzun pil ömrü sağlayan 7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemciler barındırıyor. Yonga seti de bu dizüstü bilgisayarların eşit ölçüde etkileyici GPU’ları en yeni NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050 grafikleri1 ile mükemmel derecede uyumlu. İster bir filmkolik veya isterse oyunkolik olsunlar, kullanıcılar en yeni sürümlerin ve ürünlerin tadını hiçbir şeyden ödün vermeden çıkarabilecekler.

 

Aspire V Nitro Black 2

 

Aspire V 17 Nitro Black Edition touchpad hareketleri ile bir araya getirildiğinde verimliliği arttıran ve cihazı göz hareketleri aracılığıyla daha duyarlı bir hale getiren opsiyonel entegre Tobii göz takip donanımı ile birlikte temin edilebiliyor. Kullanıcılar yalnızca tek bir bakışla uygulamalar ve programlar arasında daha hızlı ve daha rahat bir şekilde gezinebiliyorlar. Oyun deneyimi oyuncuları daha derin bir şekilde saran ve Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided ve WATCH_DOGS 2™ gibi 45’ten fazla oyunda serbestçe gözlerini kullanarak nişan alma, ateş etme ve keşif yapmalarına izin veren göz takip özelliği ile daha da geliştirilmiş.

 

Şık Aspire V Nitro Black Edition bir dizüstü bilgisayarda yüksek kaliteli eğlence arayanlar için ideal cihaz. Alüminyum kapağının altında, Acer performansı arttırmak için 7. nesil Intel Core işlemciler, özel 6GB GDDR5 VRAM2 barındıran NVIDIA GeForce GTX 1060 grafik kartı ve iki osDIMM modülü kullanılarak 32 GB’a kadar yükseltilebilen 16GB’a kadar DDR4 sistem belleğini bir araya getirmiş. Ayrıca ek depolama için NVMe PCIe Gen 3 veya SATA SSD, ve 2 TB’a kadar bir HDD donatılmış.

 

Aspire V Nitro termal boşaltımı daha da verimli bir şekilde yapmak için Acer AeroBlade metal fan1 barındırırken, Coolboost teknolojisi yoğun kullanım ilave bir destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin veriyor. Aspire V Nitro dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda toz birikimini ortadan kaldırmak ve ısı dağıtımnı iyileştirmek için iki yüksek hızlı fandan yararlanan DustDefender teknolojisini barındırıyor.

 

Bağlanabilirlik 40Gbps’e kadar hızlar için Thunderbolt 3 ile USB C-Tipi bağlantı noktası ve aynı anda iki 4K video çıkış desteği için, iki USB 3.0 bağlantı noktası (biri güç kapalıyken USB şarj özelliği ile), iki USB 2.0 bağlantı noktası ve HDMI bağlantısı ile sağlanıyor. 2×2 802.11ac MU-MIMO teknolojisi ile kablosuz bağlantı sağlanırken, bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası kablolu bağlantı ihtiyaçları için kullanılabiliyor.

 

Kullanıcılar opsiyonel bir 4K (3840×2160) Ultra HD ekran panelinin dahil edilmesiyle kristal netliğinde görsellerin keyfini çıkarabiliyorlar. Ekran gamma ve doyma ayarlarını gerçek zamanlı ve dinamik olarak yapan, ekran renklerini, parlaklığı ve renk doymasını kırpmadan optimize eden bir sistem olan Acer Color Intelligence™ ile tamamlanmış.

 

Yüksek kaliteli eğlence deneyimleri de Aspire V Nitro’da bulunan Dolby Audio Premium ile uyumlu dört hoparlör ve Acer TrueHarmony™ Plus teknolojisi gibi ses teknolojileri tarafından garanti ediliyor. Acer TrueHarmony Plus köpüklü bir malzemeyle çevrelenen gelişmiş bir koni tasarımlı hoparlör ile daha düzgün ve net sesler ve daha geniş bir bas aralığı sunuyor.

 

Aspire VX 15 ne kadar oyun odaklı olduğunu açıkça gösteren geniş soğutma kanallarına ve keskin kenarlı kırmızı bir kasaya sahip. Demir kırmızısı arkadan aydınlatmalı klavye oyuncuların her zaman oyun sırasında doğru bölgelere saldırmalarını garanti ederken, ekstrem bir fiyat etiketi taşımadan ekstrem bir görünüm taşıyor.

 

Aspire VX 15

2,5 kg ağırlığındaki Aspire VX 15 aynı zamanda önceki nesil işlemcilere göre performansını önemli ölçüde geliştiren 7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemciye sahip ve tüm bunların yanında daha düşük pil tüketimi sağlıyor. Bu dizüstü bilgisayar ayrıca GDDR5 VRAM (32GB/s’ye kadar bant aralığı ile birlikte NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti  barındırıyor.

 

Ezber bozan 16 GB ‘a kadar DDR4 bellek sunan ve kullanıcılar tarafından 32 GB’a kadar yükseltilebilen bu cihazda hız, bellek sisteminin dikkat çekici bir özelliği. Depolama 512GB SSD ve 1TB HDD1 ile sağlanıyor.

Aspire VX 15 2

Tüm bunların optimum sıcaklıklarda çalışmasını sağlayan iki adet fan, bir oyun oturumunda ne kadar zorlarsanız zorlayın makinenizin göreve uygun çalışmasını ve sizi oyunda mükemmel şekilde desteklemesini garanti ediyor. Oyun deneyimi Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony ile gelen yüksek tanımlı sesler sayesinde kusursuz bir hale geliyor ve 15.6 inç Full HD IPS ekran2 aracılığıyla müthiş bir görsel netliğe kavuşuyor.

Fiyat Bilgisi

 

Aspire V 17 Nitro Black Edition Şubat ayında EMEA’da 1,299 €‘dan ve yine Şubat ayında kuzey Amerika’da 1,399 $‘dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

 

Aspire VX 15 Ocak ayında EMEA’da 899 €‘dan ve yine Ocak ayında Kuzey Amerikada 799 $‘dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler