Cumartesi, Nisan 20, 2024

Assasin’s Creed Odyssey İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan Assasin’s Creed serisinin son oyunu Assasin’s Creed Odyssey için yeni bir fragman yayınlandı. Yapımcı şirket tarafından yayınlanan fragman, bizleri antik Yunan coğrafyasına götürüyor. Mimarilerin harika göründüğünü düşündüğümüz yeni oyun için bazı oyuncular, Origins‘in aynısı olduğunu savunuyor. Fakat ne yalan söyleyelim; oyunun geçtiği dönem ve coğrafya itibariyle, yeni oyun için heyecanlanıyoruz.

Tarihin Derinliklerinde Yeni Bir Sayfa…

Assasin’s Creed serisini bilmeyenimiz kalmamıştır, herhalde. Altair İbn la Ahad ile başlayıp, Ezio Auditore da Firenze ile zirvesini yaşayan seri; inişli çıkışlı bir grafik çizerek günümüze kadar ulaştı. 

Geçmişi çok da eski olmayan bu serinin ilk oyununda Altair ile yaptığımız suikastler sonucu, pek çoğumuz bu aksiyon-gizlilik tarzı suikastçilik oyununu sevmiştik.

Ezio isimli ana karakteriyle birlikte kalbimizde sağlam bir yer edinen seri, Ezio’yu yönettiğimiz son oyun olan Revelations’ın ardından ciddi bir düşüş yaşamıştı.

Yeni nesil konsollara da Unity ile çeşitli optimizasyon problemleri yaşayarak giren seri, çoğu oyuncu tarafından reddedilmiş, hor görülmüş ve ötekileştirilmişti.

Assasins Creed Odyssey İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı İÇERİK min

Israrla seriye yeni oyunlar katan Ubisoft ekibi ise, Syndicate ile bazı oyuncuları tekrar kendisine çekmiş ve serinin piyasadaki en son oyunu Assasin’s Creed Origins ile tekrar hayata dönmüştü.

Son oyun ile büyük bir oyuncu kitlesini seriye tekrar kazandıran Ubisoft, bizleri Mısır topraklarının ilgi çekici atmosferine sokmuştu.

Origins’in üzerinden çok uzun bir süre geçmeden yeni bir oyun çıkarma kararı alan Ubisoft, Assasin’s Creed Odyssey‘i duyurdu.

Bu yeni oyun bizleri Mısır topraklarından çıkartıp, antik Yunan kentlerinin mükemmel mimarileri ile başbaşa bırakacak bir Assasin’s Creed oyunu olma yolunda emin adımlar ile ilerlemekteydi.

Geçtiğimiz aylarda oyun için çeşitli fragmanlar, görseller ve duyurular yapılmıştı. Dün ise oyun için yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan fragmandan anlıyoruz ki; Assasin’s Creed Odyssey oynarken Yunan sütunlarına, tüylü miğferlere ve tozlu topraklı arazilere doyacağız.

Yayınlanan fragmanı izlediğimizde, aslında grafiksel anlamda aman aman bir gelişme göremiyoruz. Fakat bir çoğumuz hemfikiriz ki; bir oyunun grafik kalitesi, verebileceği eğlence karşısında ikinci plana düşebilir. 

İsterseniz gelin, yayınlanan yeni fragmana hep birlikte göz atalım.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler