Cumartesi, Nisan 20, 2024

Assasin’s Creed Unity Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun devi Ubisoft, efsane serisi Assassin’s Creed Unity oyununu ücretsiz olarak sunuyor. Notre-Dame Katedrali’nin yanması ile harekete geçen firma, onarım için bağışta da bulundu.

Geçtiğimiz gün Fransa’da yaşanan üzücü Notre-Dame Katedrali’nin yanması hadisesi nedeni ile uzmanlar, katedralin yeniden inşası için 10 yıllık bir zaman zarfı belirlemiş ve bu süreç için yardım kampanyası düzenlemişti. Her ne kadar Ubisoft, konu ile ilgisiz bir firma olarak görünse de, Assassin’s Creed serisinde geçtiği için katedrale yakın bir tavır sergiledi.

Katedral için 500 Bin Euro Bağış Yapıldı

Ubisoft, yaşanan üzücü hadise ile ilgili olarak eserin yeniden inşası için 500 Bin Euro bağışta bulundu. Firmanın konu ile yakın ilişki kurmasının sebebi ise, Assassin’s Creed Unity oyununun Paris’te geçiyor olması.

Bu noktada firma, katedralin oyun aktarımı ile ilgili olarak milimetrik hata paylı lazer şablon elde etmiş ve katedrali oyuna hatasız şekilde işlemişti. Yeniden inşa süreci için de elinde bulunan çizim ve verileri paylaşmaktan yana olan Ubisoft, aynı zamanda ilgili Assassin’s Creed Unity oyununu da ücretsiz sunuyor.

Assassin’s Creed Unity, 2014 yılında yayınlanmıştı. Şimdi ise oyuncular, Ubisoft’un Uplay ve Ubisoft Mağazası aracılığı ile oyunu ücretsiz olarak temin edebiliyor. Firmanın bu sıcak yaklaşımından herkesin memnun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler