Perşembe, Nisan 25, 2024

Assassin’s Creed III Remastered Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un sevilen oyun serisi Assassin’s Creed’in 3. oyunu, güncel grafik teknolojisine uyarlanarak bu yıl yeniden çıkış yapacak. Assassin’s Creed III Remastered adı ile gelecek oyunun sistem gereksinimleri de belli oldu.

Assassin’s Creed III Remastered, 29 Mart tarihinde PC, Xbox One ve Playstation 4 platformları için resmi çıkışını gerçekleştirecek. Oyun, PS3 ve Xbox 360 sürümlerine kıyasla çok daha iyi oynayış ve grafik deneyimi sunacağı geliştirmeler ile geliyor.

Assassin s Creed III Remastered Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 2

Oyun, 4K çözünürlüğe destek veren yeni bir aydınlatma motoruna sahip. Bu motorla birlikte yüksek çözünürlüklü dokular; gerçekçi bitki örtü detayları, çevre detayları ve gerçekçi karakter grafikleri gibi geliştirmeler sunuluyor.

GTX 1070 ile 4K Çözünürlük

Ubisoft, oyunun çıkışına günler kala sistem gereksinimlerini de oyuncularla paylaştı. Sistem gereksinimleri, farklı çözünürlük değerlerine göre değişkenlik gösteriyor. Ancak yine de ortalama bir PC sahibi için çok da zorlayan bir gereksinim mevcut değil.

1080p çözünürlük ve 60 FPS kare hızında oynayış için High seviye ayarların kullanılabildiği oyunda ekran kartı gereksinimi AMD R9 290X ya da NVIDIA GTX 970 olarak görünüyor. 4K 30 FPS seviyesinde oyun deneyimi için ise NVIDIA GTX 1070 ya da Radeon RX Vega 56 ekran kartı gerekli görülüyor.

Assassin s Creed III Remastered Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 1

Aslında 4K 60 FPS için GTX 1080 Ti ya da Radeon VII ekran kartlarının gereksinimini beklerdik ancak oyunda 4K çözünürlükte 30 FPS desteği bulunuyor.

Assassin’s Creed III Remastered, konsol tarafında ise Playstation ve Xbox One S sürümlerinde 1080p çözünürlük sunacaktır. Playstation Pro ve Xbox One X tarafında ise 4K desteği görebilmemiz muhtemel. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler