Salı, Ekim 22, 2024

ASUS, 2022’de Tayvan’ın En Değerli Markası Seçildi

PC dünyasında yakından tanınan markalardan biri olan ASUS, sık sık elde ettiği başarılarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde marka, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve 2022’de de Tayvan’ın en değerli markası olmayı başardı.

Firma böylece benzerine az rastlanacak bir başarıyı da elde etmiş oldu. Zira bu başarıyla beraber ASUS, dokuzuncu defa Tayvan’ın lider global markası olarak seçilmiş oldu.

ASUS, Yine Yeniden Tayvan’ın Lider Global Markası

Interbrand tarafından 2022’de Tayvan’ın en iyi global markası seçilen ASUS, 2022 yılı verilerine göre marka değerinde de büyük bir yükseliş yakaladı.

ASUS’un marka değeri, bu yıl bir önceki yıla göre %16 artış gösterdi ve 163 milyar ABD doları seviyesine ulaştı.

Tayvan Ekonomik İlişkiler Bakanlığı Endüstriyel Gelişim Bürosu tarafından organize edilen, marka danışmanlığı alanında lider isimlerden Interbrand tarafından yapılan ankette markalar bilinirlik, müşteri bağlılığı, finansal performans ve yönetim stratejileri alanlarında değerlendiriliyor.

BENZER:  Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

ASUS

Bu değerlendirme sonucunda da elde edilen verilerle beraber Tayvan’ın en iyi marka değerine sahip olan şirketleri belirlenmiş oluyor. Anket sonuçlarına göre de ASUS’un birkaç alanda olağanüstü bir performans gösterdiği ve bunun sonucunda da Tayvan’ın en değerli markası olmaya hak kazandığını görüyoruz.

Üstelik Tayvan’ın lider global markası onuruna erişmesi, ASUS için bu yıl gösterilen başarılardan sadece biri. Markanın bu yıl aldığı diğer ödüller şöyle;

  • Fortune “Dünyanın En Beğenilen” Şirketi (yedinci yıl) ·
  • Forbes “Dünyanın En İyi İşvereni” (üç yıl üst üste)
  • Forbes “Global 2000” ·
  • 32 iF Ürün Tasarımı Ödülü ·
  • 39 Red Dot Tasarım Ödülü ve 9 Red Dot Marka ve İletişim Tasarımı Ödülü ·
  • 17 Good Design Ödülü
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler