Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İş dünyası ve içerik üretkenliğine odaklı ve dünyanın ilk 16 inç boyutunda 4K OLED görüntü sağlayan, 16:10 en/boy oranına sahip ekranına sahip ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED tanıtıldı. Askeri sınıfındaki malzemelerden üretilen dizüstü bilgisayar yüksek seviyelerde dayanıklılık sunarken en iyi ses deneyimi için çeşitli ses teknolojilerine ve sertifikalarına da sahip.

Termal soğutma teknolojisi ile birlikte üretkenlik uygulamalarında sınırlarını zorladığınızda sessiz soğutması sayesinde fanların seslerini duymuyorsunuz böylelikle eviniz dışında kütüphane/kafe/okul gibi yerlerde çalışırken cihazınızdan çıkan ve etrafınızdakileri rahatsız eden bir ses var mı endişeniz olmuyor. ASUS Dial ile Adobe Photoshop, Adobe After Effects gibi üretkenlik uygulamalarını kullanırken üzerinde ultra hassas parmak ucu kontrolü yapabiliyorsunuz.

ProArt Studiobook Pro 16 OLED teknik özellikleri

  • Ekran: 3840×2400 çözünürlüğüne sahip 4K UHD (Ultra HD), yüzde 100 DCI-P3 renk paleti, 550 nitlik parlaklık
  • Ekran Kartı: NVIDIA Studio sürücülerini destekleyen Nvidia RTX A200
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 5900HX – 8 veya 16 çekirdeğe kadar.
  • Depolama Alanı: 4 TB’a kadar PCIe SSD
  • Bellek (RAM): 64GB’e kadar 3200MHz DDR4
  • Soğutma Teknolojisi: İşlemci ve Ekran Kartı için ASUS IceCool Pro (140W termal soğutma)
  • Ekran Paylaşımı: 8K 120 Hz veya 10K 60 Hz’e kadar HDMI 2.0 görüntü paylaşımı

Cihazın sağ tarafında güvenlik kilidi için alan, iki adet ikinci nesil USB 3.2 yuvası, SD Express 7.0 kart okuyucu yuvası, 3.5 mm’lik kulaklık girişi, DC-in girişi, HDMI 2.1 girişi, iki adet ikinci nesil USB-C 3.2 yuvası ve tabi ki de daha iyi bir internet bağlantısı için RJ45 internet kablosu girişi de bulunuyor.

s9 video 0
ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED Tanıtıldı! 2

Ses konusunda harman/kardon işbirliği bulunan laptopta Hi-Res ses teknolojisi desteği de bulunuyor. İş üzerine odaklanan dizüstü bilgisayarın sahip olduğu en önemli özelliklerden bir tanesi ise trackpad ile klavye arasında yuvarlak kontrol düğmesi; genellikle üretkenlik uygulamalarında kullanılmak üzere yerleştirilen düğmenin amacı çeşitli uygulamalarınızda (Adobe, Corel Draw vb.) araçlarınız arasında kolay geçiş yapabilmenizi sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler