Çarşamba, Nisan 24, 2024

ASUS ROG Crosshair VIII Impact Anakartıyla 6 GHz Dünya Rekoru Kırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında ünlü bilgisayar donanım ve çevre birimleri geliştiricisi ASUS, profesyonel hız aşırtıcıları tarafından ROG Crosshair VIII Impact Anakartı ile hem işlemci kısmında hem de bellek kısmında 6 GHz hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı.

Hem bellek hem işlemci açısından 6 GHz hız!

qfnhcsZajbWu8Mlt

ASUS ROG Crosshair VIII Impact anakartıyla profesyonel hız aşırtıcıları yeni çıkacak olan AMD Ryzen 3950X işlemcisi ile 6 GHz hıza ulaştılar. Ayrıca Ballistix Elite 4000 DIMMs belleklerle de dünya rekoru olan 6 GHz’ye ulaşmayı başardılar. ASUS, geliştirdikleri Crosshair VIII Impact anakartının kırdığı iki rekoru kutlamak için bir yarışma düzenliyor. Yarışmada rekor kıran anakartını ve diğer ürünleri ödül olarak verilecek.

puanlama

15 Kasım 2019 saat 15:00’da başlayan yarışmaya gitmek için buraya tıklamanız yeterli. ASUS’un etkinliğine katılmak o kadar hızlı ve kolay olmayacaktır. Çünkü bir adet bulmaca çözmeniz gerekiyor. Bulmacayı çözdükten sonra bir adet gizli kelime buluyorsunuz. Gizli kelimeyi bulanlar 30 puan kazanıyorlar. Diğer şeyler de size birkaç puan kazandıracaktır.

Kazanan kişilere ödül olarak ise başlıca şunlar verilecek;

  • AMD 3. Nesil Ryzen 3800X İşlemci
  • ASUS ROG Crosshair VIII Impact Anakart
  • ASUS ROG Strix X570-I Anakart
  • ASUS ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) Anakart
  • 10 adet Boarderlands 3 Oyun Kodu
  • 25 adet ASUS ROG T-Shirt

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler