Perşembe, Mart 28, 2024

ASUS Zenbook PRO DUO İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pc Hocası ofisinde bu hafta dizüstü bilgisayar deneyiminizi farklı bir deneyim sunacak olan bir ürünü inceledik. Asus’un ürettiği Zenbook PRO DUO ilk olarak Computex’de tanıtılmıştı. Türkiye’de ilk olarak PC Hocası’nın ofisinde kutu açılışını gerçekleştirdiği cihazın bugün FPS ve performans testlerini yapmış bulunmaktayız. Profesyonellere özel olarak tasarlanmış bu diz üstü bilgisayarın öne çıkan özelliklerini sizlerle paylaşalım.

1 GB PCIe® 3.0 x4 SSD tarafından sağlanan ultra hızlı depolama ile 16 GB RAM (32 GB Yükseltilebilir) ve NVIDIA GeForce RTX  2060 GPU ile birleştirilmiş 9. Nesil Intel Core  işlemciler ile gelen cihazın son kullanıcının en üst düzey performans talebine rahatlıkla cevap verebilecek düzeyde.

Sistem Özellikleri

• İşlemci: Intel Core i7-9750H
• Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060
• RAM: 16 GB 2666 MHz (32 GB Yükseltilebilir)
• SSD: 512 GB
• Ekran: 15.6 inç 4K UHD Dokunmatik
• Ses: Harman Kardon
• İşletim Sistemi: Windows 10 PRO

images

ScreenPad Plus, içerik geliştiricileri için üretkenliği artıran ve iş akışlarına kolay adapte olarak çoklu görevlere izin veren bir çok yaratıcı olanak sunuyor. Ana ekranla entegre olarak çalışan bu inovatif ekranın, son kullanıcı tarafından çok yeni ve verimli bir teknoloji olarak tercih edilmiş. Ayrıca yerleşik ScreenXpert yazılımının da kullanıcıların ScreenPad Plus’ın verimlilik avantajlarından kolayca yararlanmasını sağlayan çok çeşitli yardımcı programlar içeren bir destek programı olduğunun da bilgisini verelim. Dokunmatik yüzeye dahili LED aydınlatmalı sayısal bir tuş takımı olan ASUS NumberPad’in en son sürümünü sunuyor.

Çift Dokunmatik Ekran

4K UHD OLED ekrana ve ikinci dokunmatik 4K ScreenPad Plus ekrana sahip,4K UHD (3840 x 2160) OLED dokunmatik ekran tanımlaması yapan yetkililer, cihazın 4K (3840 x 1100) ScreenPad Plus ve ASUS NumberPad için çift işlevli dokunmatik yüzeye sahip. Sürükleyici görseller için ultra ince çerçevelere ve ultra kompakt bir form faktörüne sahip olan Zenbook PRO DUO, çerçevesiz dört taraflı bir ASUS NanoEdge tasarımının da bu cihazda fark yaratan diğer bir nokta olarak karşımıza çıktı.

Güçlendirilmiş Etkileyici Ses Deneyimi

Zenbook PRO DUO daha önce başka bir diz üstü bilgisayarda görmediğimiz bir ses deneyimi sunuyor. Ses deneyimini konusunda farklı bir deneyim için sağlamak için ünlü ev ve otomotiv ses uzmanları Harman Kardon ile birlikte çalıştı. Yani sertifikalı harman/kardon hoparlör sistemine sahip.

Screenshot 4

ZenBook Pro Duo yenilikçi bağlantı türlerine sahip. Thunderbolt  3 USB-C  Gig + (802.11ax) özellikli en yeni Intel Wi-Fi 6 teknolojisine sahip. Oyun testleri İçin İnceleme videomuzu izleyebilirsiniz.

Ödüller

odul 2019 pch 02

ASUS Zenbook PRO DUO İncelemesi

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler