Cumartesi, Temmuz 27, 2024

ASUS’tan Öğrenciler için Okula Dönüş Kampanyası

Paylaş

silkroad gaminggentr

Okul döneminin başlamasıyla beraber teknoloji devleri de öğrenciler için çeşitli avantajlar sundukları okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okula dönüş yapacak öğrenciler için güzel bir kampanya haberi de ASUS cephesinden geldi.

ASUS tarafından duyurulan #OneDaywithRog kampanyasının detaylarına ve markanın sunduğu avantajlara bakalım.

ASUS’tan Öğrencilere Okula Dönüş Sürprizi

Kampanyanın detaylarına geçmeden önce ASUS’un yeni algoritmasından söz etmemiz gerekecek. Biliyorsunuz söz konusu bilgisayar seçimi olunca, her öğrenci için tercihler ve ihtiyaçlar değişiyor. Kimi öğrenciler oyun gücünü önde tutan oyun bilgisayarları isterken, kimi öğrenciler ise içerik oluşturma konusunda yardımcı olacak işlem gücü yüksek bilgisayarlara ihtiyaç duyuyor.

İşte ASUS, öğrencilerin bu değişen ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre bilgisayar seçimi yapmasına rehberlik edecek ve ihtiyaca göre öneri sunabilecek önemli bir algoritma geliştirmiş. Kullanıcılar kampanya süreci boyunca açık kalacak olan dayonerog adresi üzerinden söz konusu algoritmayı kullanarak, istedikleri özelliklere göre seçim yapıp ( tüm gün dayanıklılık, içerik oluşturma veya hafif tasarım gibi) kendilerine en uygun olan bilgisayar modellerini görebilecek.

Gelin şimdi de kampanyanın detaylarından ve öğrencilerin neler kazanacaklarından söz edelim.

OneDaywithRog

Öğrenciler için Sürpriz Hediyeler

Kampanya kapsamında teknoloji mağazalarından belirlenen oyuncu bilgisayarlarından herhangi birini alanlar, yine dayonerog.com adresi üzerinden promosyon kodlarını girerek “Team ROG Okul Seti” aksesuar paketini almaya hak kazanacak.

Öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri materyaller düşünülerek hazırlanan aksesuar kitinde;

  • Sırt çantası,
  • Mouse Pad,
  • Kalem,
  • Defter,
  • Termos,
  • Bilgisayar kılıfı
  • Tişört bulunuyor.

Öğrencileri sürpriz hediyelerle buluşturan okula dönüş kampanyasını, ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 ve ASUS TUF Gaming F15/F17 gibi Intel destekli modeller kapsıyor.

Okula Dönüş  için Özel Çekiliş Kampanyası

Öğrencilere verilecek olan sürpriz hediye kitinin yanı sıra ASUS, yine öğrenciler için özel bir de çekiliş düzenliyor. ROG Türkiye sosyal medya hesaplarında #DayOneWithROG hashtag’ini kullanıp, 3 arkadaşını tag’leyerek yorum paylaşanlar arasından seçilen kişiler, dijital oyun paketi ve ASUS TUF Dash F15 oyun dizüstü bilgisayarı ile ödüllendiriliyor.

30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek çekilişin sonuçları ise Ekim ayında ROG Türkiye hesaplarından açıklanacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Asus Türkiye önce sattığı ürünlerin desteğini sağlasın sonra hediye işine girsin bence kaliteden ve müşteri memnuniyetinden çok uzaklaştılar son dönemde …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler