Perşembe, Mart 28, 2024

Avrupa Uzay Ajansı 4K Çözünürlüğünde Dünya Videosu Yayınladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Avrupa Uzay Ajansı (ESA), Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) çekilmiş 4K çözünürlüğünde muhteşem dünya videosu yayınladı. ESA tarafından yayınlanan bu videoda etkileyici kareler bulunuyor.

Aktif olarak faaliyetlerini sürdüren birçok uzay ajansı bulunuyor ve bu uzay ajansları sosyal medyaları aktif olarak kullanıyor. Avrupa Uzay Ajansı (ESA) resmi YouTube hesabından Uluslararası Uzay İstasyonundan çekilmiş 4K çözünürlüğünde muhteşem etkileyici bir video yayınladı. ESA yayınladığı bu videoda Alman astronot Alexander Gerst’in son altı ay içerisinde çektiği görüntüleri derlemelerden oluşuyor.

Görüntüler Alexander Gerst Tarafından Çekildi

ESA, geçtiğimiz haziran ayında uzay istasyonuna Alman astronot Alexander Gerst’i gönderdi. Astronot, gittiği süre boyunca bir sürü fotoğraf çekmiş ve çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmış. Çektiği görüntüler gerçekten bizi etkilemeyi başardı. ESA tarafından yayınlanan videonun bazı kısımları Alman astronot tarafından çekilmiş. ESA tarafından yapılan açıklamada, Alexander Gerst’in uzay istasyonunda geçirdiği altı aylık görevinin sonuna geldiğini ve bugün Dünya’ya döndüğünü açıkladı.

Alexander Gerst Tarafından Çekilen Bazı Görüntüler

44387283900 7093a59c11 o

45343706875 4ffaae1f1d b

46121726172 ab988aa8a3 b

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler